Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την επιστροφή της Μέλπως. 

Αυτή η γυναίκα φεύγει έρχεται χαμπάρι δεν παίρνουμε…

Μια ηρωίδα που είδαμε στο πρώτο κύκλο της σειράς « Η Γη της Ελιάς», η ιδιόρρυθμη Μέλπω, η πρώην σύζυγος του Λυκούργου εξετάζεται από πλευράς παραγωγής αν θα δώσει το παρόν της στο νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Όπως έχουμε γράψει η συνέχεια επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για την Ισμήνη (την κόρη της Μέλπως) η οποία θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί της

Η Ισμήνη λόγω του Κωνσταντίνου θα βρεθεί στο στόχαστρο της Μαφίας. Άνθρωποι του Δημοσθένη θα την πυροβολήσουν και θα τη ρίξουν λιπόθυμη κάτω, στέλνοντας παράλληλα ένα προειδοποιητικό μήνυμα στον Κωνσταντίνο που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του μακριά από καθετί παράνομο.

Η Μέλπω που στο πρώτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» την υποδύθηκε με επιτυχία η Μαρία Φιλίππου, σύμφωνα με το youfly, θα μάθει για το δυσάρεστο συμβάν της κόρης της;

Η Γη της Ελιάς-Μέλπω-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ζωές του Στέφανου και του Αλέξη

Θα σπεύσει στη Μάνη να διαπιστώσει από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται η κόρη της κι αν έχει ξεπεράσει το κίνδυνο; Η ίδια η Μαρία Φιλίππου σε μια τελευταία συνέντευξη της ερωτηθείσα σχετικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στη σειρά.

Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Στάθη

Η μόνη που γνωρίζει τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί και στην περίπτωση αυτή δεν είναι άλλη από τη σεναριογράφο της σειράς Βάνα Δημητρίου. Η συνέχεια λοιπόν επί της οθόνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close