Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ζωές του Στέφανου και του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αλλάζουν οι ζωές του Στέφανου και του Αλέξη.

Καλά ρε παιδιά κάτι στάνταρ έχουμε;

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς ο Στέφανος, γιος του Στάθη και της Αρετής φεύγει με την Ελένη στην Ισπανία, όμως όπως όλα δείχνουν επιστέφει και πάλι στη Μάνη.

Τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως τα περίμενε. Μετά τον χωρισμό του με την Ελένη δεν τον κρατάει τίποτα στην Ισπανία κι έτσι παίρνει την απόφαση να επιστρέψει πίσω και να ασχοληθεί με τους ελαιώνες του.

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Ελένη και Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Στάθη

Η επιστροφή του στην Αρεόπολη φέρνει και την συνάντηση του με την πρώην αγαπημένη του, την Μυρτάλη. Η φλόγα του έρωτα τους δεν έχει σβήσει. Θα δούμε ξανά το ζευγάρι μαζί; Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας…

Μια νέα αρχή έρχεται για τον Αλέξη! Η συμπεριφορά του αλλάζει, προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του αφήνοντας πίσω ότι τον απασχολεί.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ισίδωρος σε πόλεμο;

Η Μυρτάλη συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί μέσα από την αρρωστημένη σχέση τους. Όμως ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να τα αφήσει όλα πίσω και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Η Μαργαρίτα θα δει την αλλαγή του και θα ανακουφιστεί. Αποφασίζει να γραφτεί σε μια σχολή μαγειρικής. Στο πλευρό του βρίσκεται ο Χρήστος που πλέον έχουν γίνει φίλοι.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συμμαχεί με τον Στάθη

Αν και ο Αλέξης το μόνο που ήθελε ήταν να βγάλει τον Χρήστο από τη μέση, αυτό αλλάζει σταδιακά και οι δύο άντρες γίνονται φίλοι. Ο Χρήστος τον εμπιστεύεται και του μιλά για το παρελθόν του.

Τον διαβεβαιώνει πως θα τον στηρίξει στα επόμενα βήματα του. Ο Αλέξης του εξομολογείται πως έχασε την άδεια άσκησης του επαγγέλματος του εξαιτίας της Ελένης.

Η Γη τη Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος σώζει την ζωή του Αλέξη

Ο Χρήστος πλέον τον θεωρεί δικό του άνθρωπο. Τον παρακινεί να γραφτεί σε μια σχολή μαγειρικής, να τα αφήσουν όλα πίσω και να συνεχίσουμε μαζί στον ίσιο χώρο εργασίας.

Ο Αλέξης κάνει το επόμενο βήμα, γράφετε στη σχολή και νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Χρήστο. Η Μυρτάλη δυσανασχετεί με την φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. ο Αλέξης πετάει την πόδια και μπαίνει δυναμικά στην ταβέρνα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close