Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης απειλεί τον Στάθη.

Φτάνει ρε Δημοσθένη έγινες αντιπαθητικός πριν καν σε μάθουμε καλά καλά

Ο Στάθης πρόκειται να δεχτεί ένα πολύ απειλητικό τηλεφώνημα που θα του αλλάξει τη ζωή, στην γη της ελιάς. Ο τρόμος θα τον κυριεύσει κι αμέσως θα αναθεωρήσει για κάποιες κινήσεις που τον έβαλαν σε κίνδυνο.

Ο Δημοσθένης, παρόλο που κρατάει ακόμα ένα χαμηλό προφίλ, συνεχίζει να συμπεριφέρεται και να δρα πολύ επικίνδυνα. Κανείς δεν τον υποψιάζεται, εκτός από τον ξάδελφό του τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ισίδωρος σε πόλεμο;

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκινά τις έρευνες, με στόχο να ρίξει φως στην υπόθεση. Άθελά του όμως μπλέκει με τον υπόκοσμο, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να μαθαίνει τις κινήσεις του. Όλα είναι ένα βήμα πριν τιναχθούν στον αέρα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συμμαχεί με τον Στάθη

Προκειμένου να τον τρομοκρατήσει, ο Δημοσθένης σχεδιάζει μια απαγωγή: αρπάζει την Βασιλική και την κράτα όμηρο, με σκοπό να βάλει μυαλό ο πατέρας της και να σταματήσει τις έρευνες.

Η Βασιλική περνά δύσκολες στιγμές στα χέρια των απαγωγέων. Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται πως πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται ο καλός της θείος… Ο Φίλιππος και η Χάιδω τρελαίνονται.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος σώζει την ζωή του Αλέξη

Ο Στάθης δέχεται ένα τηλεφώνημα, στο οποίο του αναφέρουν πως εάν ξανά ασχοληθεί με την μαφία, η κόρη του θα πεθάνει, σύμφωνα με το youfly, στην γη της ελιάς. Αυτή η συνομιλία του αλλάζει όλη τη ζωή και μετανιώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου για τις έρευνες που ξεκίνησε.

Θα καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του, για να δώσει την Βασιλική; Ο τρόμος είναι τεράστιος και ο Δημοσθένης δείχνει διαρκώς το πόσο αδίστακτος είναι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close