Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή του Ιάκωβου;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την επιστροφή του Ιάκωβου.

Γυρνάει πίσω ο Άγιος Βασίλης μας;

Η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» θα αρχίσει χωρίς κάποιους χαρακτήρες που είδαμε στην πρώτη σεζόν, μεταξύ αυτών και ο Ιάκωβος ο οποίος έφυγε για την Ισπανία λόγω του προβλήματος υγείας που του προέκυψε.

Η γη της ελιάς: Πήρε μαζί του ένα κλειδί

Από τη στιγμή που θα φύγει για την Ισπανία, ξεκινούν τα προβλήματα για την του Αθηνά. Η ίδια θα οδηγηθεί στη φυλακή και θα περάσει τα χηρότερα. Για πόσο καιρό ο Ιάκωβος θα αγνοεί την κατάσταση της Αθηνάς;

Γιατί, μέχρι στιγμής, όπως γνωρίζουμε στα μέχρι τώρα σενάρια δεν υπάρχει το όνομα Ιάκωβος. Και πως άλλωστε να υπάρχει όταν και ο ίδιος ο Στέφανος Κυριακίδης δήλωσε ότι ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώθηκε.

Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Ισμήνη και χαροπαλεύει στα χέρια του πατέρα της

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που έχει αφήσει ο χαρακτήρας του Ιάκωβου, ώστε να μπορεί να ξανά γίνει η επάνοδος του στη σειρά. Τι εννοούμε;

Όσοι παρακολουθούσατε την γη της ελιάς, θα θυμάστε πως κάποια στιγμή ο Ιάκωβος έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του στο Λυκούργο, αλλά τη τελευταία στιγμή δεν του τα έδωσε όλα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Πήρε μαζί του ένα κλειδί. Τι σημαίνει αυτό; Θα κάνει την έκπληξη και θα γυρίσει ακμαίος και δυνατός στη Μάνη και στο σπίτι του; Η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο είναι η μόνη που γνωρίζει πραγματικά που θα γίνει στην συνέχεια της ιστορία.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα

Από τη πλευρά μας κάθε φορά που θα μαθαίνουμε κάτι νέο σε σχέση με την σειρά θα σας ενημερώνουμε αμέσως όπως κάνουμε άλλωστε μέχρι τώρα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close