Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη χαροπαλεύει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως πυροβολούν την Ισμήνη και χαροπαλεύει στα χέρια του πατέρα της.

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται…

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Δεν πρόλαβαν να χαρούν όλοι με τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής και όλα έρχονται ξανά τα πάνω κάτω!

Στη Γη της Ελιάς δεν είναι μόνο η σύλληψη της Αθηνάς για τον φόνο του Δημήτρη που προκαλεί σοκ. Είναι και μία απόπειρα δολοφονίας που τρομάζει όλη τη Μάνη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Η Ισμήνη θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή της στη σειρά του Mega. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες δέχεται δολοφονική επίθεση και ψυχορραγεί στην αγκαλιά του πατέρα της Λυκούργου.

Ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με φρικτά μυστικά, που έρχονται στην επιφάνεια, ενώ νέοι κίνδυνοι εισβάλλουν στις ζωές τους.

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη υποστηρίζει την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα

«Ζούμε σε έναν πολύ βρώμικο κόσμο», ακούγεται να λέει ο Λυκούργος, και ξεκινάει μία αλληλουχία σκηνών που καθηλώνουν. Πορνεία, έγκλημα, όπλα και δολοφονίες. Ο νέος κύκλος στη Γη της ελιάς αναμένεται ακόμη πιο συγκλονιστικός.

Ένα μηχανάκι με δύο άντρες περνάει μπροστά από τον Λυκούργο και την Ισμήνη. Ο ένας κρατάει όπλο, το οποίο και χρησιμοποιεί ρίχνοντας λιπόθυμη την Ισμήνη. Ο Λυκούργος την πιάνει, αλλά ο τρόμος στο βλέμμα του είναι μεγάλος.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου έρχεται στην Μάνη

Η Ισμήνη είναι ένας καλοκάγαθος άνθρωπος που κοιτά τον πατέρα της και τον σύντροφό της τον Κωνσταντίνο με τον οποίο ετοιμάζονται να κάνουν οικογένεια. Για ποιο λόγο βρέθηκε στο στόχαστρο;

Ο λόγος που η Ισμήνη έχει μπει στο στόχαστρο της μαφίας στη Γη της Ελιάς είναι ο Κωνσταντίνος. Ο σύντροφός της προσπαθεί να ξεμπλεχτεί από τις βρωμοδουλειές του Δημοσθένη, αλλά φυσικά ο αδίστακτος άντρας δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Ο Κωνσταντίνος κι η Ισμήνη κινδυνεύουν και φυσικά η κοπέλα θα είναι ο τρόπος να απειλήσουν και να προειδοποιήσουν τον συμβολαιογράφο. Ο Δημοσθένης, σύμφωνα με το iciao, θέλει να εξακολουθεί να έχει του χεριού του τον Κωνσταντίνο και στέλνει προειδοποιητικές βολές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close