Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική συγχωρούν δακρυσμένοι τον Στέφανο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Εύα να αρνείται κατηγορηματικά τον Στάθη.

Μάλιστααααα Χυλόπιτα Σταθάκο … Χυλόπιτα ;;;

Ο Ιάκωβος ξεκινά με τη σειρά του τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αναχώρησής του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι απαρηγόρητος και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν με κάθε τρόπο να του φτιάξουν το κέφι, άλλα μάτια.

Η Χάιδω βοηθάει τον αγαπημένο της να ξεπεράσει την μετανάστευση του καλύτερου του φίλου, ενώ παράλληλα οι προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και η βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή φοβάται τον Δημοσθένη

Παράλληλα, η Εύα, με την εσπευσμένη επιστροφή της στην Μάνη, αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο στο Πόρτο Κάγιο, αλλά αρνείται κατηγορηματικά να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Στάθη.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα αρνείται κατηγορηματικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ανατρεπτικό φινάλε και το νέο συμβόλαιο θανάτου

Στο μεταξύ, ο τελευταίος μαθαίνει πως ο ξάδερφος του, ο Δημοσθένης, φλέρταρε επίμονα την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα. Και αυτό γιατί, από τη μία ξέρει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο γάμο του με την Ασπασία και από την άλλη πιστεύει πως έχει τεράστια διαφορά ηλικίας με την Άννα.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να ρωτήσει ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την κοπέλα και για ποιο λόγο. Ωστόσο, η απάντηση που παίρνει δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να ανακατευτεί στην προσωπική ζωή του ξαδέρφου του.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα αρνείται κατηγορηματικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του Δημήτρη με τον Ανέστη και δίνει αυστηρή εντολή στους συνεργάτες του να έχουν τους δύο νεαρούς άντρες υπό στενή παρακολούθηση και να τον κρατούν συνεχώς ενήμερο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close