Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης περνά στην αντεπίθεση & η Αρετή χάνει τα χωράφια

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να φοβάται τον Δημοσθένη.

Εεεελα να και κάποιον που φοβάται η Αρετή καλέ…

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση του Στέφανου έχει ήδη ξεκινήσει, με εκείνον να αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική. Πλέον, όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις των τριών έχουν αποκατασταθεί. Συγχρόνως, η Αρετή εφαρμόζει τη συμβολή της Ασπασίας και προσποιείται ότι παθαίνει έμφραγμα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ανατρεπτικό φινάλε και το νέο συμβόλαιο θανάτου

Κάνει λόγο στην Αναστασία για ξαφνική αδιαθεσία και τσιμπήματα στην καρδιά, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και την γιατρό, την Αντιγόνη. Η Αρετή δίνει μία κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά ο Στέφανος καταλαβαίνει το ψέμα της και την ξεσκεπάζει.

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Την επόμενη μέρα, ο νεαρός άντρας και η Ελένη αναχωρούν για την Ισπανία, ενώ η Αρετή δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτή την εξέλιξη και ξεσπάει κατά δικαίων και άδικων. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική ακόμα και με τη Χρυσούλα, επειδή δεν είδε έγκαιρα στα χαρτιά ότι θα φύγει ο γιος της και δεν την προετοίμασε.

Επίσης γυρεύει παρηγοριά παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί αλλά κλάματα. Παράλληλα, ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά ότι, αν δεν του δώσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό, θα αποκαλύψει σε όλη την Μάνη ότι ουδέποτε είχαν σχέση μητέρας γιου, αλλά ήταν εραστές.

Η Γη της Ελιάς: Ξαφνικά όλα μπάχαλο στην ζωή της Αθηνάς

Δείτε ακόμηΗ Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, ακόμη και την περίοδο που βρισκόταν εν ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, ο Ιπποκράτης. Bέβαια, η Αθηνά δείχνει να μην πτοείται ιδιαίτερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close