Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αθηνά θα γίνει δολοφόνος. 

Πόσες αναποδιές θα την βρουν αυτήν την γυναίκα μέχρι την λήξη της σεζόν; Ρε Βάνα, σου έχει κάνει τίποτα η Γκερέκου; ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Την ημέρα του γάμου ανάμεσα στην Βασιλική και τον Φίλιππο, το τηλέφωνο του Κουράκου χτυπά και κάτι τον συγκλονίζει. Ο Δημήτρης, που τους τελευταίους μήνες είχε κινήσει τις υποψίες της αστυνομίας, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με τους ένοχους να αγνοούνται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται Ελένη και Στέφανος

Γη της Ελιάς-Δημήτρης-Αθηνά-

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές κατακλύζουν την Μάνη προσπαθώντας να βρουν στοιχεία. Μιλούν με συγγενείς, φίλους, γείτονες και γενικότερα οποιοδήποτε θα μπορούσε να ξέρει κάτι παραπάνω για τον Δημήτρη. Η Αναστασία και ο Αποστόλης λοιπόν, ομολογούν πως είχαν ακούσει την Αθηνά και τον Δημήτρη να μαλώνουν πολλές φορές τον τελευταίο καιρό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι η Ευτυχία δολοφονεί τον Ανέστη

Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Μάλιστα ο Αποστόλης υποστηρίζει πως την άκουσε να τον απειλεί και ο Δημήτρης ανταπέδιδε την απειλές, ενώ η Αναστασία λέει πως κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι της Αθηνάς ο Δημήτρης το τελευταίο διάστημα τους άκουγε να μαλώνουν αλλά δεν καταλάβαινε ακριβώς τι έλεγαν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική καταρρέει

Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Είχε ακούσει κιόλας την Αθηνά να λέει στον Δημήτρη πως δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του στο σπίτι της. Οι αστυνομικές αρχές λοιπόν ξεκινούν να υποψιάζονται την Αθηνά. Όλοι οι πρωταγωνιστές απορούν με αυτή την εξέλιξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Αθηνά ξεκινά να περνά από πολύωρες καταθέσεις που μοιάζουν με ανακρίσεις και ο Κουράκος την πιέζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Μέχρι που η Αθηνά λυγίζει και ομολογεί πως ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της αλλά εραστής της και πως την εκβίαζε ότι θα τα αποκαλύψει όλα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει την Μάνη. Όμως, παρόλο που η Αθηνά το είπε για να ρίξει φως στην υπόθεση και να φύγουν οι υποψίες από πάνω της, αυτό το νέο έρχεται να την δείξει ακόμη πιο ένοχη.

Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close