Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε ποια είναι η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς  θα είναι άκρως αποκαλυπτικά καθώς από την μια μυστικά θα έρθουν στο φως και από την άλλη ξαναέρχεται στην επιφάνεια μια κρυφή πληγή του Μάνου που αφορά την σχέση με μητέρα του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Ποια ήταν η μητέρα του Μάνου, στην γη της ελιάς και γιατί ο Μάνος δείχνει να πονάει ακόμη για εκείνη; Πράγματι, τα επόμενα επεισόδια θα είναι γεμάτα από ανατροπές. Οικογενειακά μυστικά θα έρθουν στο φως, με τους Βρεττάκους να βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση.

Ο Μάνος θα αναπολήσει, με την μητέρα του να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Δυστυχώς, ως παιδί, δεν πρόλαβε να τη ζήσει όσο θα ήθελε. Για το λόγο αυτό, κρύβει μέσα του τεράστιο πόνο, τον οποίο και δεν εκδηλώνει εύκολα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Ο Ισίδωρος, μόλις έχασε τη γυναίκα του, γνώρισε την μητέρα της Αντιγόνης. Ένα μεγάλο κι έντονο πάθος φούντωσε, χωρίς να συνεχιστεί. Ο Ισίδωρος είχε χάσει μόλις τη γυναίκα του και μία νέα σχέση θα χαλούσε την εικόνα του στη Μάνη. Γι’ αυτό τον λόγο, πλήγωσε την μητέρα της Αντιγόνης, χωρίς να αποδέχεται την κόρη του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στο TiVi για την συνέχεια στην γη της ελιάς, για την Μαρίνα, αλλά και για την μητέρα του Μάνου Βρεττάκου σύμφωνα με το youfly.com . Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο Μάνος είναι ένας ήρωας που φέρει ένα βάρος και φορτίο. Η αλήθεια είναι πως οι συγκυρίες δε τον έχουν αφήσει ήσυχο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Μάνος δεν γνώρισε ποτέ την μητέρα του. Αυτό είναι ένα βάρος που το κουβαλάει και μάλιστα θα φανεί στα επόμενα επεισόδια».

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Σχετικά με την Μαρίνα, ανέφερε: «Θα υπάρξουν εξελίξεις. Σίγουρα δεν είναι ένας έρωτας σε ευθεία γραμμή. Θα υπάρχουν και πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα είναι ένα καρδιογράφημα με πολλές κι έντονες διακυμάνσεις».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close