Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς θα δούμε ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος.

Ποιος είναι στα αλήθεια ο Γιώργης Κουράκος και τί κρύβει στην γη της ελιάς; Πράγματι, ο χαρακτήρας αυτός μας έχει απασχολήσει αρκετά. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες, με το κοινό να τον αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή με Κουράκο μαζί και ενάντια στο Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Φαίνεται τίμιος, άνθρωπος που παλεύει για το δίκαιο, για το σωστό. Μπορεί αρκετοί να υποψιάζονται πως κάτι σκοτεινό κρύβει μέσα του, κάτι που θα έρθει στην επιφάνεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Πράγματι, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε φοβερές ανατροπές. Ποιος είναι, λοιπόν, ο Γιώργης Κουράκος και τί ακολουθεί στην γη της ελιάς; Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης έχει την απάντηση…

Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει σκληρό δίλημμα στην Ιουλία

Σε συνέντευξή του στο TV24, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε για τον ρόλο του, για τις εξελίξεις, αλλά και για την αγάπη του κόσμου. Στην ερώτηση “Είναι όντως τόσο τίμιος ο Κουράκος”, απάντησε:

«Η Βάνα είναι απρόβλεπτη, αλλά δε νομίζω να παρεκκλίνει αυτός ο χαρακτήρας στο μέλλον. Πόσο, άλλωστε, μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος;». Μεταξύ άλλων, δήλωσε σύμφωνα με το youfly.com: «Ο Κουράκος είναι ερωτευμένος με την Ιουλία και πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Είναι πολύ σταθερός και τίμιος χαρακτήρας και την αγαπάει πραγματικά.

Η μεγάλη ημέρα

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στο TV24 και για όσα θα φέρει ο γάμος του Κουράκου και της Ιουλίας, στην γη της ελιάς. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Ο γάμος θα γίνει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί παρακάτω ή αλλιώς τι παραπάνω θα σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου. Πάντως θα ήθελα ο ήρωάς μου να έχει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Κι αν καταλάβαινε ότι η Ιουλία δεν μπορεί να τον αγαπήσει, γιατί είναι δοσμένη αλλού, να έκανε πίσω. »Ο Γιώργης θέλει η Ιουλία να είναι ευτυχισμένη. Είτε δίπλα του, είτε με κάποιον άλλον άντρα. Θεωρώ πως δεν είναι κτητικός και δε θα την ήθελε δίπλα του απλά για να την έχει. Είναι πολύ σωστός ως ήρωας…»

Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ο Κουράκος είναι ερωτευμένος με την Ιουλία και πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Είναι πολύ σταθερός και τίμιος χαρακτήρας και την αγαπάει πραγματικά. »Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτόν τον ήρωα και μου κάνει εντύπωση που λαμβάνω μηνύματα από άτομα που δεν παρακολουθούν μυθοπλασία. Χαίρομαι που δεν παίρνω σχόλια και μηνύματα για την εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά για την υποκριτική μου δεινότητα».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πλακώνει στο ξύλο τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Η Γη της Ελιάς :Tα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από σήμερα Κυριακή 26 έως και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου

Γη της ελιάς: Επεισόδιo 111 (Κυριακή 26 Δεκεμβρίου)

Ο Ανέστης ενημερώνει τον Δημήτρη πως ο Ισίδωρος διατηρεί χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του, μια πληροφορία που δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου, οποίος θα δώσει την ανάλογη εντολή. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Αθήνα με τη Μάρθα, η οποία θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα της.

Το ταξίδι, όμως, λήγει άδοξα. Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ. Κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Ο Αποστόλης πλησιάζει την Ευτυχία, αποφασισμένος να της δώσει μια τελευταία ευκαιρία κι εκείνη του ομολογεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Ανέστης ξεκινά να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά. Για κακή της τύχη, όμως, μια είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται.

Γη της ελιάς: Επεισόδιo 112 (Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου)

Το σκάνδαλο που ξεσπά στην Αρεόπολη για τη μητέρα της Αθηνάς και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν, έχει μεγάλες συνέπειες στις ζωές των άμεσα εμπλεκόμενων σ΄ αυτή την ιστορία. Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ ο Ισίδωρος είναι σίγουρος ότι πλέον θα πετύχει τους σκοπούς του.

Τη χαρά του τη χαλάει η ληστεία που γίνεται, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του και η βιαιότητα με την οποία φέρονται οι ληστές στον ίδιο και την Ιουλία. Ο Μάνος επισκέπτεται τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο κι εκεί μαθαίνει κάτι που αλλάζει τελείως την τροπή των γεγονότων σχετικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο.

Η Αθηνά παίρνει την απόφαση να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο και να αποχωρήσει από τη Μάνη, και του το ανακοινώνει πριν προλάβει να την εμποδίσει η μητέρα της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 113 (Τρίτη 28 Δεκεμβρίου)

Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας, πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία.

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύουν την Βασιλική με τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 114 (Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου)

Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες.

Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα. Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 115 (Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου)

Ο Μάνος απομακρύνει τον Ανέστη από το πόστο του στο ελαιοτριβείο και επαναφέρει τον Αποστόλη που δείχνει αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον υπαίτιο της πυρκαγιάς.

Ο Μάνος συνειδητοποιεί πως η Αντιγόνη αρχίζει να κερδίζει έδαφος μέσα στην οικογένεια και, προκειμένου να την απομονώσει, απειλεί ανοιχτά τον Ισίδωρο πως είτε θα του γράψει όλη την περιουσία, είτε θα αποκαλύψει σε όλους πως αυτός παραποίησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια :  115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Ζωή δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο και ρίχνει λάδι στη φωτιά ενημερώνοντας τη Μαρίνα για τη «σχέση» τους. Η Μυρτάλη δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος της Αθηνάς και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω στη Μάνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close