Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης.

Χαμούληςςςςς……

Η δολοφονία της Μυρτάλης έχει συγκλονίσει την ζωή όλων και κυρίως της Μαρίνας και της Ιουλίας, που μετά την τραγική είδηση βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η κολλητή της αδικοχαμένης κοπέλας, δεν μπορεί να συγχωρήσει στον εαυτό της, το γεγονός ότι γνώριζε όσα της είχε κάνει ο Αλέξης και δεν την προφύλαξε από τη μανία και την τρέλα του. Πιστεύει ότι έπρεπε να είχε πείσει την Μυρτάλη να τον χωρίσει, εδώ και καιρό.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αρχαία τραγωδία στην κηδεία της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης νεκρός μετά τα σκληρά λόγια της μητέρας του

Μάλιστα, ο θάνατος της φίλης της την έχει επηρεάσει τόσο, που η  οικογένειά της φοβάται για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται όμως και η Ιουλία, η οποία αν και είχε την Μυρτάλη σαν κόρη της, τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί από κοντά της και δεν κατάφερε να την προστατεύσει. Λίγο αργότερα η Μαρίνα κάνει μία αποκάλυψη που βγάζει εκτός ελέγχου την Ιουλία. Συγκεκριμένα λέει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει την Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσεις κρυφό.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εκτός εαυτού  Μίλα θα σε σκοτώσω

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ανατροπές και μεγάλες αποκαλύψεις

Στο άκουσμα της είδησης η Ιουλία τρελαίνεται και χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει στο σπίτι της Μαργαρίτας για να λογαριαστεί μαζί της. Έξαλλη της ζητάει τον λόγο που κάλυψε το παλιότερο έγκλημα του γιου της, κάνοντας την να νιώσει απαίσια. Αυτό το γεγονός αλλά και το βάρος των τύψεων που αισθάνεται,  οδηγούν την Μαργαρίτα στην απόφαση, να πάει στον Ισίδωρο και να υποβάλει την παραίτησή της.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα εξευτελιστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται την Μαργαρίτα για τον θάνατο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Εκείνος, ο Μάνος και η Αθήνα δε συμφωνούν με αυτή την κίνηση, όμως η Ιουλία κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τις δουλειές αλλά και τη ζωή τους. Το μόνο που θέλει, σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, είναι να την εκδικηθεί για το κακό που προκάλεσε, καθώς δεν θεωρεί μόνο τον Αλέξη υπεύθυνο για την τραγωδία που βιώνουν, αλλά και την Μαργαρίτα, επειδή τον είχε αφήσει τόσο καιρό ανεξέλεγκτο. Οπότε ξεκινάει ένας νέος πόλεμο στη Μάνη, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close