Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού. 

Από το πρώτο επεισόδιο εκτός εαυτού είναι αυτό το παιδί.

Η Μυρτάλη και η Ιουλία κάνουν μια ειλικρινή κουβέντα, αλλά πλέον αυτά που τις χωρίζουν είναι πολλά, ενώ η Αντιγόνη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να φύγει από τη Μάνη, παραδίδοντας την θέση της στην Αφροδίτη.

Όλη η Αρεόπολη πηγαίνει να την αποχαιρετίσει και η Εύα στενοχωριέται περισσότερο από τον καθένα για την απόφαση της: «Λυπάμαι που φεύγεις. Είσαι μια αληθινή φίλη, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έχεις κάνει για μένα», της λέει συγκινημένη.

Ωστόσο και η Εύα θα κληθεί να πάρει μια μεγάλη απόφαση, καθώς της παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία εκτός Ελλάδας. Συγκεκριμένα μία κατασκευαστική εταιρεία από το Ντουμπάι της προτείνει να αναλάβει
κάποια από τα έργα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανατροπές και μεγάλες αποκαλύψεις

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μυρτάλη θέλοντας να αποφύγει ακόμα ένα ξέσπασμα του Αλέξη του βάζει ηρεμιστικά στο τσάι του, αλλά εκείνος το καταλαβαίνει και αντιδρά άσχημα: «Τι κάνεις εκεί, ρε; Θες να με
σκοτώσεις; Τι έριξες στο φλιτζάνι μου, λέγε», της φωνάζει και την σαπίζει στο ξύλο.

Στο μεταξύ, ο Πότης αγνοεί τις συμβουλές του Στάθη και βάζει μπρός το σχέδιο του, με την ελπίδα να ζηλέψει η Άννα, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Ισμήνη είναι έτοιμη να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας καλλυντικών από την Μυρτάλη.

Ο Ορέστης στήνει τον χώρο που θα στεγάσει το νέο του γυμναστήριό και η Αρετή βλέπει το όπλο του, γεγονός που την γεμίζει υποψίες. Τα όρια της Χάιδως κάνουν έξαλλο τον Λυκούργο: Στο καφενείο γίνεται η πρώτη μουσική βραδιά, με τον Πότη και την Άννα να τραγουδούν και να μαγεύουν το κοινό τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θες να αλλάξω; Εγώ δεν προσπαθώ να σε αλλάξω όπως βλέπεις

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο μεγάλος θρήνος

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον κουτσομπόλη της Αρεόπολης να κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον τους: «Καλά, είδες τι έγινε ψες; Χαμός. Λοιπόν, εμείς θα κάνουμε μεγάλη καριέρα, να μου το θυμάσαι.

Θα γράψουμε ιστορία ως το νέο τραγουδιστικό δίδυμο Πόλης Γερακάρης και Άννα Καλογεράκου», της λέει και συνεχίζει να ονειρεύεται. Την ίδια ώρα, η νέα αγροτική γιατρός, η Αφροδίτη, κάποιους καταφέρνει να τους κερδίσει από το πρώτο λεπτό και κάποιους άλλους όχι.

Από την άλλη, ο Λυκούργος καθώς ακόμα βρίσκεται στη ανάρρωση η Χάιδω του απαγορεύει να κάνει μακρινές βόλτες: «Μην ξανοίγεσαι, χριστιανέ μου, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος κάνει κατά λάθος την μοιραία αποκάλυψη στον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πότε τελειώνει για Καλοκαίρι;

Θα κάνεις αυτά που επιτρέπει ο γιατρός. Έχεις βγει από ένα μεγάλο χειρουργείο, δεν μπορείς να παίρνεις τους δρόμους», του τονίζει και ανάμεσα τους ξεσπά ακόμα ένα καυγαδάκι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close