Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Ιουλία πέφτει στην παγίδα του Κουράκου.

Άσχημα νέα για την Ιουλία ίσως και όχι όμως…

Ο Γιώργης Κουράκος, ζητάει από την Ιουλία να πάει μαζί του στην Αθήνα και φυσικά είναι σίγουρος ότι θα του αρνηθεί για να έχει το πεδίο ελεύθερο. Αυτή η κίνηση του Κουράκου ήταν απλά μια παγίδα για να την πιάσει στα πράσα με τον Καπερνάρο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα καίει την Αρετή και την κλείνει φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Μιχάλης γίνονται τσακωτοί

Η Ιουλία πέφτει μέσα σε αυτήν και καλεί τον Στάθη στο σπίτι της για να μείνουν μόνοι και να απολαύσουν το πάθος του. Η Ιουλία με τον Στάθη κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κεφάλας θα βάλει και άλλους στον στόχο εκτός απο τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ταξίδι στην Νορβηγία με έναν νέο έρωτα

Ο Γιώργης μπαίνει στο σπίτι και τους πιάνει στο κρεβάτι. Ο Κουράκος μπορεί να μην κάνει φασαρία εκείνη την ώρα αλλά την επομένη μαζεύει τα πράγματά του δηλώνοντας τον οριστικό χωρισμό τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Κίμωνας παίζουν μπουνιές

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ψηφίζει τον αντίπαλο του Ισίδωρου στης εκλογές

Λίγο μετά ζητά από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο κάτι που θα μαθευτεί σύντομα και στην Αερόπολη…. Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close