Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα-Αποστόλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το ταξίδι στην Νορβηγία με έναν νέο έρωτα.

Να και κάτι ευχάριστο…

Μία πρόταση από το πουθενά, θα φέρει σύγχυση στην οικογένεια. Η Μαργαρίτα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει στη Νορβηγία, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον Αλέξη, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλέξης και Κίμωνας παίζουν μπουνιές

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ψηφίζει τον αντίπαλο του Ισίδωρου στης εκλογές

Ο Γεράσιμος δείχνει αρκετά γοητευμένος. Ψάχνει την αφορμή για να περνά όλο και περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη του Μαργαρίτα. Ο Αλέξης δείχνει διαρκώς τη δυσαρέσκειά του απέναντι σε αυτόν τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της μητέρας του.

Η Μαργαρίτα αισθάνεται έτοιμη να κάνει ξανά όνειρα. Ο Γεράσιμος της προσφέρει την αγάπη και την προσοχή που είχε χρόνια να δεχτεί από έναν άντρα. Την κοιτάζει στα μάτια και λιώνει για εκείνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποψιάζεται τον Κωνσταντίνο

Έτσι, μία μέρα, της προτείνει κάτι που θα την βάλει σε σκέψεις: Ο Γεράσιμος της προτείνει να ταξιδέψουν στη Νορβηγία, έστω για λίγες ημέρες (στην αρχή) κι έπειτα να εξετάσουν τη “μόνιμη” εκδοχή.

Η Μαργαρίτα σκέφτεται έντονα το ταξίδι στη Νορβηγία, καθώς μέσα της γνωρίζει πως αυτό θα την ηρεμήσει, θα την χαλαρώσει και θα την κάνει να δει αλλιώς τη ζωή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ανακαλύπτει πως ο Δημοσθένης δεν είναι ο πατέρας της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν του Φίλιππου και της Σάντρας

Το μοναδικό της εμπόδιο είναι ο Αλέξης, ο οποίος δε θέλει να βλέπει μπροστά του τον Γεράσιμο. Ποια απόφαση θα πάρει, τελικά, η Μαργαρίτα και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close