Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει.

Περιμένουμε προσκλητήριο…..

Ιουλία βλέπει τον Στάθη να αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη δουλειά και απογοητεύεται. Θέλοντας να τον κρατήσεις κοντά της, έφτασε στο σημείο να αγοράσεις κρυφά τον ελαιώνα του, Δημοσθένη. Όμως βλέπει ότι η πράξη της αυτή δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα και εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο μαζί του. Έτσι οι καυγάδες μεταξύ τους έχουν γίνει πια καθημερινή υπόθεση, καθώς εκείνη θεωρεί πως ρίχνει όλο το βάρος του στην δουλειά και αφήνει την σχέση τους σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 152 , 153 , 154 , 155

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ουρλιάζει στον Στάθη

Αντίθετα Ευτυχία και Γιώργης είναι στα καλύτερά τους αφού, ετοιμάζονται για τον γάμο τους και μάλιστα μοιράζουν τα προσκλητήρια στους ανθρώπους που θέλουν να έχουν κοντά τους, στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Την πρώτη που γνωρίζει ο Ορέστης είναι η Αρετή

Τώρα που η σχέση τους είναι γνωστή σε όλους η Ευτυχία, δε διστάζει να καλέσει στο γάμο και την Αθήνα, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία. Έτσι ανάβει το πράσινο φως για την Ιουλία και τον Στάθη να αρχίσουν και αυτοί να κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί στην Αρεόπολη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα πουλάει όλα και φεύγει

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θέλει γάμο και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον εισαγγελέα με εκρηκτικό μηχανισμό

Με το που παίρνει ο Ισίδωρος το δικό του προσκλητήριο στα χέρια, η αδερφή του, του ανακοινώνει πως αυτή και ο Στάθης θα σταματήσουν να κρύβονται και μάλιστα θα παντρευτούν σύντομα με πολιτικό γάμο. Θέλει επιτέλους να ζήσεις κι αυτή τον έρωτα της και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close