Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-Κωνσταντίνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ισμήνη διώχνει τον Κωνσταντίνο μόλις τον βλέπει χωρίς να ξέρει.

Πολλά τα λάθη σου βρε Κωνσταντίνε…

Ο Λυκούργος θα μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και όλο το χωριό θα τρέξει στο πλευρό του. Ο Κωνσταντίνος, επισκέπτεται τον πρώην πεθερό του αλλά η Ισμήνη τον διώχνει κακήν κακώς από το νοσοκομείο, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το σχέδιο του Δημοσθένη διαλύει την σχέση Ασπασίας-Ειρήνης

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εισβάλλει στο σπίτι της Ιουλίας και την λούζει με κατάρες

Η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να του συμπαρασταθούν. Η εμφάνιση του Κωσταντίνου στο νοσοκομείο ταράζει την Ισμήνη και του ζητά να φύγει. Εκείνος όμως αρνείται να γυρίσει την πλάτη στον πρώην πεθερό του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Ορέστης θα ερωτευτεί

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-Κωνσταντίνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Στο άκουσμα πως ο Λυκούργος χρειάζεται δότη για μεταμόσχευση ήπατος πολλοί αποφασίζουν να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι συμβατοί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι ο κρυφός δότης για τον Λυκούργο

Ανάμεσα σε αυτούς σύμφωνα με το youfly.com  και ο Κωνσταντίνος, με την μόνη διαφορά πως το κάνει κρυφά από όλους αλλά και από την Ισμήνη, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close