Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές αφού η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη.

Νέες αφίξεις στην Μάνη….

Μια νέα τραγωδία ξεσπάς στον ελαιώνα, αφού ένας εργάτης, ο Αργύρης, αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της Μαργαρίτας. Αυτή συντετριμμένη αναλαμβάνει να πει τα δυσάρεστα νέα στην δεκαοκτάχρονη κόρη του, την Θοδώρα, η οποία μένει πλέον ορφανή. Λίγο αργότερα αυτή ζήτα από τον Μάνο, να την προσλάβει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι ο κρυφός δότης για τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς : Νέα Τραγωδία τον βρίσκουν κρεμασμένο

Την Θοδώρα που μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της στον ελαιώνα, ζητά να προσληφθεί στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, υποδύεται η Βάσω Παύλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στο City Academy London και στο New York Acting Studio.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος απεγνωσμένος αναζητά δότη

Η Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης Θοδώρα έρχεται στην Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς : Σκοτώνουν την Εύα ;

Επί σκηνής ξεχώρισε υποδυόμενη την φιλόδοξη ηθοποιό ερωτικών ταινιών Ισαβέλλα Τότα στην παράσταση “1975 η πιο γρήγορα, Εμμανουέλα! Σκότωσε! Σκότωσε!”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σίμωνα. Στην μικρή οθόνη την έχουμε δει στο “Μαύρο Ρόδο” (Σωτηρούλα), στο “Κόκκινο ποτάμι” (Μαρί) και στο “Μόλις χθες” (Ιωάννα).

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close