Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία τα κάνει γυαλιά καρφιά με τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Μαρία τα κάνει γυαλιά καρφιά  στους Βρεττάκους.

Κανόνισε Βάνα να μας στείλεις από καρδιά με αυτά που θα δούμε

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία με τη σύλληψη της Αθήνας, ως ύποπτη για τον φόνο του Δημήτρη. Η συνέχεια όμως και όσα θα δούμε από τον Σεπτέμβριο θα είναι καθηλωτικά, καθώς η Αθηνά θα βρεθεί στη φυλακή, με τη μητέρα της τη Μαρία να κάνει τα πάντα για ν’ αποδείξει ότι η κόρη της είναι αθώα, έχοντας στο πλευρό της και τη Μαργαρίτα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως θα δούμε στη νέα σεζόν, μόλις ο αστυνόμος Κουράκος συλλάβει την Αθήνα, αναλαμβάνει να μεταφέρει την υπόθεση στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος ανακρίνει την Αθήνα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από την αστυνομία.

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς στη φυλακή

Στη συνέχεια η Αθηνά περνάει την πόρτα του εισαγγελέα όπου μετά από λίγο και με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η Αθήνα κρίνεται προφυλακιστέα μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης της. Στο μεταξύ οι φόβοι της Μαρίας και το κακό όνειρο και δει βγαίνουν αληθινά. Με ένα τηλεφώνημα ότι η Μαργαρίτα μαθαίνει όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα και καταρρέει.

H Μαργαρίτα επίσης, που ξέρει τα πάντα για τη σχέση της Αθήνας με τον Δημήτρη, είναι απολύτως σίγουρη ότι η Αθήνα είναι αθώα. Όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς όλη η Μάνη βράζει από τις αποκαλύψεις και η Αθήνα δέχεται απίστευτο διασυρμό.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Aυτός έβαλε το σπίτι του υποθήκη

Η Μαρία φεύγει άρον-άρον από την Αθήνα και κατεβαίνει στη Μάνη για να είναι κοντά στην κόρη της. Παράλληλα έχει ζητηθεί από τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθήνας και η Μαρία σε απόγνωση φωνάζει σε όλους ότι η κόρη της είναι αθώα.

Φυσικά, η Μαρία πηγαίνει να δει την κόρη της που είναι απελπισμένη, ενώ η ομολογία της ότι ο Δημήτρης προσπάθησε να τη βιάσει, φέρνει στη μνήμη της Μαρίας εικόνες από το μακρινό παρελθόν, όταν η Αθήνα είχε σκοτώσει τον σύντροφο της μάνας της επειδή πήγε να τη βιάσει.

Η Γη της Ελιάς: Mία παράνομη υιοθεσία συνδέει Μαρία Αντιγόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη Μάνη ο πρώην άντρας της Αθηνάς για να την βοηθήσει

Η Μαρία ορκίζεται να μην αφήσει ούτε αυτή τη φορά την Αθηνά στη φυλακή, ειδικά τώρα που είναι σίγουρη ότι είναι αθώα. Παρότι αντιμετωπίζει ένα άκρως εχθρικό κλίμα, απο την πλευρά των Βρεττάκων, αρχίζει μία μάχη με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, για να λάμψει η αλήθεια.

Η ίδια παραδέχεται τα πάντα στους Βρεττάκους, ότι ήξερε για τον Δημήτρη, ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος που η Αθηνά το πλήρωνε τόσα χρόνια πολύ ακριβά και ότι δεχόταν συνεχώς απίστευτους εκβιασμούς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος συναντάει το εγγόνι του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος με την Μυρτάλη ξανά μαζί;

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, και μόνο όμως το γεγονός ότι η Αθηνά είχε πει ένα τεράστιο ψέμα, δημιουργεί άσχημα τετελεσμένο γι’ αυτήν. Ο δρόμος για την αθώωση της θα είναι μεγάλος και λίγοι άνθρωποι θα μείνουν πιστοί στο πλευρό της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close