Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έρχεται στη Μάνη ο πρώην άντρας της Αθηνάς για να την βοηθήσει.

Αθηνά άμα θες έχω κ εγώ ένα ξαδερφάκι να σε βοηθήσει….

Κι όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Ένας ακόμη χαρακτήρας αναμένεται να εισβάλλει στη σειρά, κορυφώνοντας την αγωνία στα ύψη. Όπως γνωρίζουμε, η Αθηνά έχει έναν πρώην σύζυγό, τον οποίο γνώρισε και παντρεύτηκε πριν τον Ιπποκράτη, στην γη της ελιάς.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος με την Μυρτάλη ξανά μαζί;

Για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δε γνωρίζουμε τίποτα, μόνο την ύπαρξή του στη ζωή της. Η Αθηνά τον απομάκρυνε από τη ζωή της και αφέθηκε στον έρωτα του Ιπποκράτη, ακόμη κι αν αυτός κράτησε λίγο…

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έγκυος απο τον Στάθη

Όπως πρώτο έγραψε το Youfly.com, η παραγωγή έχει ξεκινήσει έρευνες, για να βρει τον “πρώην σύζυγο” της Αθηνάς, στην γη της ελιάς. Μόλις εκείνος μάθει πως η Αθηνά φυλακίστηκε, θα τρέξει στη Μάνη, για να αποσπάσει πληροφορίες.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Η μοίρα θα τους φέρει ξανά κοντά. Τί κρύβει ο νέος αυτός χαρακτήρας και πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση, εάν τελικά μπει στη σειρά; Όπως όλα δείχνουν, ο κατάλληλος για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός. Μένει να δούμε εάν θα πει τελικά το ναι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close