Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Στέφανος με την Μυρτάλη ξανά μαζί.

Κάνε κανα αστείο Βάνα εμείς με τον Αλέξη την θέλουμε την Μυρτάλη

Μπορεί ο Στέφανος να εγκατέλειψε τη Μάνη, όμως η παραγωγή σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον επαναφέρει στην γη της ελιάς.  Ο ρόλος του αγαπήθηκε αρκετά στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

 

Η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου εξετάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του, με βάση το σενάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος κέρδισε μία σημαντική υποτροφία και πως έφυγε με σκοπό να παντρευτεί την Ελένη στην Ισπανία.

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος & Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μπαίνει σε περιπέτειες

Εάν επιστρέψει, θα είναι μόνος του, αφήνοντας την Ελένη πίσω του. Δεν αποκλείεται να αντικρίσει ξανά την Μυρτάλη και να προσπαθήσουν οι δυο τους να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία σε αυτή την περίπλοκη σχέση.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Μένει να δούμε αν πράγματι θα γυρίσει ο Στέφανος στη Μάνη και τι ανατροπές θα φέρει αυτή η επιστροφή, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το  Youfly.com, θα παρατήσει τις σπουδές του, για να ασχοληθεί ξανά με τα χωράφια του; Θα χωρίσει την Ελένη; Όλα είναι πιθανά!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close