Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαρίνα επιτίθεται στον Αλέξη. 

Άντε μπας και ασχοληθεί το Twitter και λίγο με την Μυρτάλη…

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς : Ο Άρης ταράζει τη Μάνη

Η Μυρτάλη και η Μαρίνα κάνουν μία βόλτα στην Μάνη οι δυο τους. Συζητούν για την αποφυλάκιση του Ανέστη αλλά και την δίκη που πλησιάζει αφού η Μαρίνα ακόμα και άθελά της σκότωσε άνθρωπο. Η Μυρτάλη της λέει πως δεν χρειάζεται να φοβάται τίποτα και πως θα την στηρίζει σε όλα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η γυναίκα που έδιωξε τον Στέφανο από την σειρά

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Ενώ οι δύο φίλες συζητούν σε ήρεμο κλίμα και υπόσχεται η μία στην άλλη αγάπη ξαφνικά ο Αλέξης βλέπει την Μυρτάλη από μακριά και τρέχει κατά πάνω της. Η ίδια τρομοκρατείται και η Μαρίνα τον σπρώχνει μακριά της. Μάταια όμως αφού ο Αλέξης ορμάει κατά πάνω της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης του τα έχει φυλαγμένα του Ανέστη

Η Μυρτάλη φοβάται πολύ και ο Αλέξης ξεκινάει να της φωνάζει ότι θέλει μόνο να της εξηγήσει, ότι είναι καλά πλέον και ότι δεν σκοπεύει να της κάνει κακό και να την τρομάξει ποτέ ξανά. Η Μυρτάλη όπως είναι λογικό δεν πείθεται και τρέχει μαζί με την Μαρίνα μακριά του.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τρελαίνεται με την αποφυλάκιση του Ανέστη

Στο μεταξύ το περιστατικό κάνει τον γύρο της Μάνης και δεν αργεί να φτάσει και στα αυτιά της Μαργαρίτας. Η Μαργαρίτα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της αφού ξεκινά να συνειδητοποιεί ότι ο γιος της δεν είναι καλά…

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Close