Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τρελαίνεται με την αποφυλάκιση του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Κουράκος τρελαίνεται με την αποφυλάκιση του Ανέστη.

Κουράκο αγòρι μου ηρέμησε … Είναι  επικίνδυνη η ηλικία σου για εγκεφαλικά ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ…

Μετά την αποφυλάκιση του για λόγους υγείας, ο Ανέστης αρχίζει να κυκλοφορεί και πάλι στο χωριό. Η επανεμφάνιση του όμως ταράζει τόσο τη Μαρίνα όσο και την Ευτυχία, που φοβούνται μήπως κινδυνέψουν ξανά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φώτης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Έξαλλος όμως είναι και ο Κουράκος, ο οποίος τον καλεί και τον προειδοποιεί: Να ξέρεις είσαι υπό στενή παρακολούθηση, με την πρώτη στραβοτιμονιά που θα κάνεις, θα σε κλείσω πάλι στη φυλακή, του υπόσχεται.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται και κλέφτης

Την ίδια ώρα η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη γιατί στάση που κρατά απέναντί της, αλλά εκείνος δεν θέλει περαιτέρω δεσμεύσεις και της το κάνει σαφές. Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη δεν βλέπουν άλλη λύση από το να αναβάλουν τον γάμο, καθώς τα προβλήματα που προέκυψε με το σπίτι που θα μετακόμιζαν δεν φαίνεται να λύνεται άμεσα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 204 , 205 , 206 , 207

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος έχει να αντιμετωπίσει και τον Δημήτρη, τον οποίο έξαλλος καλεί στο γραφείο του και τον πιέζει: Κοίτα να μου παραδώσεις λάφυρα της ληστείας που έκανες, γιατί δεν θα ζήσεις να τα χαρείς σου το υπογράφω, τον απειλεί.

Εκείνος, με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να βρει άμεσα τα χρήματα και εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθήνα: Τελευταία φορά! Ή μου δίνεις αυτά που σου ζητάω ή μαθαίνει ο Μάνη την αλήθεια, την προειδοποιεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close