Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στη σειρά είναι ενδιαφέρουσες αφού θα μάθουμε για ποιον λόγο ο Στέφανος έφυγε από την σειρά. 

Όχι παιδιά, δεν είναι η Αρετή. Εδώ έχει πολύ ζουμί η υπόθεση…

Αναμφίβολα «Η Γη της Ελιάς» είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, με τα επόμενα επεισόδιά της να φέρνουν πολλές εξελίξεις. Η αγαπημένη σειρά κάνει τρελά νούμερα στην τηλεθέαση και συνεχίζει να καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φώτης σκέφτεται να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν ωστόσο, μάθαμε για την αποχώρηση ενός ηθοποιού με βασικό ρόλο και αυτός δεν είναι άλλος από το Στέφανο, δηλαδή το Λίαμ Άιρλαντ. Ο ίδιος δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, αν και πρόκειται για έναν από τους πιο βασικούς ρόλους στην πλοκή.

Η σεναριακή ανατροπή

Το να φύγει έναν τέτοιος χαρακτήρας από μία σειρά που ξεχωρίζει, μόνο εύκολο δεν είναι και έτσι οι σεναριογράφοι έπρεπε να βρουν τη λύση. Ο Στέφανος αρχίζει να μη νιώθει τίποτα πλέον μέσα του, μετά τα όσα έχουν συμβεί και συνειδητοποιεί πως η μάνα του είναι η αιτία του κακού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται και κλέφτης

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Αρετή-

Οι περισσότεροι άνθρωποι του έχουν γυρίσει την πλάτη και θέλει να φύγει μακριά από όλους και από όλα, με μία μόνο λύση να βρίσκεται πλέον μπροστά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 204 , 205 , 206 , 207

Συγκεκριμένα, ο Ιάκωβος του κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση να πάει στην Ισπανία και εκεί να αναλάβει τις επιχειρήσεις του. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ του λέει «ναι» και έτσι σιγά-σιγά ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από τη σειρά φέτος αγαπήθηκε όσο λίγες.

Οι λόγοι της αποχώρησης

Γιατί, όμως, έγινε όλη αυτή η ανατροπή και βρέθηκε ο Λίαμ Άιρλαντ εκτός σειράς; Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο λόγος δεν ήταν για να αλλάξει η σειρά κατεύθυνση, αλλά επειδή μια συγκεκριμένη γυναίκα από το καστ δεν τον συμπαθούσε καθόλου και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να απομακρυνθεί ο νεαρός.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει μπροστά στο παιδί της

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια έδιναν και έπαιρναν στα γυρίσματα, με συνέπεια η κατάσταση να γίνει αφόρητη. Ο νεαρός ηθοποιός είχε προστριβές και με την παραγωγή και τα πράγματα κάποια στιγμή έφτασαν στο απροχώρητο, καθώς ήταν φανερό ότι η συνεργασία δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί

Η αποχώρηση του Άιρλαντ έγινε επισήμως με κοινή απόφαση δική του και της παραγωγής, αν και καλά γνωρίζοντες επιμένουν ότι στο νεαρό ηθοποιό «έδειξαν την πόρτα».

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Στάθη και Εύα

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, απομένει να δούμε πώς θα συνεχιστεί το σήριαλ αλλά και τι αποφάσεις θα πάρει ο ηθοποιός για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close