Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία ξεσκεπάζει την μητέρα του Δημήτρη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μαρία ξεσκεπάζει την Κατερίνα 

Μπράβο βρε Μαρία πάρε την κατάσταση στα χέρια σου να δούμε τι θα γίνει επιτέλους… Προβλέπεται χαμούλης …

Κι όμως, ο Δημήτρης δε θα χαρεί για πολύ. Η Αθηνά τρέχει στην Μαρία και της ζητάει βοήθεια στην Γη της Ελιάς, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να βρίσκεται σύντομα σε πολύ δύσκολη θέση. Το σχέδιο του Δημήτρη να αποσπάσει χρήματα, πέτυχε.

Η-Γη-Της-Ελιάς-Μητέρα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βρίσκει το Νικήτα δολοφονημένο

Ο Ιάκωβος έδωσε ένα ικανοποιητικό ποσό στην γυναίκα αυτή που ήρθε στη Μάνη, για να αναστατώσει τις ζωές όλων. Η Αθηνά, καταρρακωμένη, φοβάται για το επόμενο χτύπημα. Κανείς τους δε θα μείνει μόνο σε αυτό το ποσό.

Η-Γη-Της-Ελιάς-Μητέρα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία για Αρετη- Κρίμα για το κέρατο

Η κατάσταση θα βγει ξανά εκτός ελέγχου, στην γη της ελιάς, όταν η ίδια η Μαρία θα δεχτεί να αντιμετωπίσει στα ίσα την Κατερίνα. Θα εξοργιστεί μαζί της, θα θυμώσει πολύ για το κακό που έκαναν “μητέρα” και “γιος” στην κόρη της.

Οι έρευνες ξεκινούν και τα στοιχεία που συγκεντρώνονται είναι αρκετά. Πολύ γρήγορα η Μαρία θα ανακαλύψει τί κρύβει αυτή η γυναίκα, αλλά και ποια ακριβώς είναι η σχέση της με τον Δημήτρη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαρία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι απειλές της Βασιλικής στην οικογένεια της

Σύμφωνα με το Youfly.com, μόλις ανακοινώσει με απόλυτη ακρίβεια τα στοιχεία της έρευνάς της στον Ιάκωβο, τότε είναι που ο πόλεμος θα ξεσπάσει μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close