Η Γη της Ελιάς: Οι απειλές της Βασιλικής στην οικογένεια της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η Βασιλική απειλεί την οικογένεια της.

Ε μα έχουν όλα και ενα όριο… Το σκάσατε το κορίτσι με τις παλαβομάρες σας   τι να κάνει;;;

Σε μεγάλες ανακατατάξεις θα βρεθούν για ακόμα μια φορά οι Καπερνάροι στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος φυσικά θα είναι η δίκη του Φίλιππου, η οποία πλησιάζει και οι ανατροπές που θα δούμε να εκτυλίσσονται θα είναι πολλές.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε είναι επικίνδυνη

Η κόντρα μεταξύ Καπερνάρων και Στεφανέων με αφορμή την δίκη ξανά φουντώνει με την Βασιλική να βρίσκεται στην μέση στην σειρά Η Γη της Ελιάς απειλώντας ανοιχτά την οικογένεια της πως θα την ξεγράψει.

Η Βασιλική ξεσπά και απειλεί

Η Γη της Ελιάς: Οι απειλές της Βασιλικής στην οικογένεια της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Πάνω που τα πράγματα είχαν κάπως ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες καθώς πια ήταν δεδομένο πως οι Καπερνάροι δεν θα ξανά μιλήσουν ποτέ ξανά στην Βασιλική, κάτι που ο Στάθης δεν τήρησε καθώς λύγισε, οι κόντρα ανάμεσα τους θα ξανά φουντώσει αυτή την φορά με αφορμή την δίκη του Φίλιππου, ο οποίος δικάζεται για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου.

Οι Καπερνάροι δεν ξεχνούν αυτό που έγινε άσχετα με όλα όσα συνέβησαν μετά από αυτό και θέλουν ο Φίλιππος να πληρώσει το τίμημα γι΄αυτό που έκανε το οποίο θα μπορούσε να είχε στερήσει την ζωή του Στέφανου. Ειδικά η Αρετή, θέλει πάση θυσία να δει τον παρ ολίγον φονιά του λατρεμένου της γιού, να σαπίζει στην φυλακή για πάντα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Eυα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο

Η κατάσταση στην δίκη θα ξεφύγει αρκετές φορές. Οι εντάσεις θα είναι πολλές και οι τσακωμοί ανάμεσα στις δυο οικογένειες θα θυμίσουν στους τηλεθεατές πως δεν είναι τόσο εύκολο να λήξει μια βεντέτα. Σε κάποια φάση όμως, η Βασιλική θα ξεσπάσει καθώς δεν αντέχει πια όλο αυτό που γίνεται.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλιππο

Έτσι, η Βασιλική στην σειρά Η Γη της Ελιάς, θα δώσει τελεσίγραφο στους γονείς της πως άμα δεν κάνουν στην άκρη τον θυμό τους και δεν κάνουν ανακωχή με την άλλη οικογένεια θα τους ξεγράψει εντελώς από την ζωή της για πάντα. Πως θα αντιδράσουν Στάθης και Αρετή ακούγοντάς την;  Συμφωνά με το Youfly.com, θα αντέξουν μάνα και πατέρας να χάσουν για ακόμα μια φορά την μονάκριβη κόρη τους;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close