Η Γη της Ελιάς: H Eυα συνεργάζεται  με τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Eυα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο . 

Ωχ έρχονται καινούργια μαντάτα;;; Αναμένεται πανικός λέω εγώ παιδιά… Ετοιμαστείτε…

Η Εύα και ο Κωνσταντίνος έρχονται αρκετά κοντά, στην γη της ελιάς. Η εκρηκτική αυτή γνωριμία, ίσως βάλει σε τεράστιο κίνδυνο την Εύα Δήμα, αλλά και τον Στάθη. Ο Κωνσταντίνος ανοίγει τα δίχτυα του και ξεκινάει νέα επιχειρηματικά σχέδια, βάζοντας σε σκέψεις τους γύρω του. Βέβαια, η Εύα δεν έχει ιδέα..

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γιουχάρεται στην δίκη

Η Γη της Ελιάς: H Eυα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλιππο

Η ίδια έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη για ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα της στο Πόρτο Κάγιο. Ο Στάθης πανηγυρίζει με αυτή την απόφαση, καθώς η απόσταση ήταν κάτι που τον είχε τσακίσει.

Η Γη της Ελιάς: H Eυα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο -Θα σε λιώσω φονιά

Η Εύα έρχεται στη Μάνη και αναζητά σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη σκέφτονται να διαμορφώσουν την μελλοντική τους κατοικία, ζητώντας συμβουλές από ειδικό. Ο Κωνσταντίνος δε θα αργήσει να εντυπωσιαστεί από την Εύα Δήμα, η οποία θα δείξει αρκετά πρόθυμη να βοηθήσει το ζευγάρι, στην γη της ελιάς.

Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να την ευχαριστήσει, θα την βοηθήσει να βρει σπίτι για να νοικιάσει προσωρινά. Μάλιστα, θα της προτείνει να συνεργαστούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Εύα αγαπάει πολύ τη δουλειά της και είναι αρκετά φιλόδοξη. Λέει το μεγάλο ναι στον Κωνσταντίνο σύμφωνα με το youfly.com , με τη νέα αυτή συνεργασία να γεννιέται.

Η Γη της Ελιάς: H Eυα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε είναι επικίνδυνη

Ποια θα είναι η στάση του Στάθη; Πώς θα αντιδράσει η Ισμήνη, μόλις δει τη δυναμική κι όμορφη αυτή γυναίκα δίπλα στον αγαπημένο της; Οι πρωταγωνιστές θα διχαστούν για ακόμη μια φορά κι όλα θα ανατραπούν, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close