Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών.

Αφού τα έκανε σαν τα μούτρα της πρώτα…

Όσο περνάει ο καιρός τόσο η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πόσο λάθος έκανε με τον Αλέξη. Όλα ανατρέπονται μέσα της και μόλις αρχίζει και πάλι να βλέπει καθαρά καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με ένα ψυχοπαθή και η ζωή της είναι σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα, σαν να της πάτησαν ξαφνικά ένα κουμπί και να έβαλαν μια τελεία στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλο αυτό τον καιρό το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει μόνη της, χωρίς τις φίλες της ακόμα και χωρίς την οικογένεια της, μόνο με τον Αλέξη στο πλευρό της, ο οποίος ήδη της έχει αποκαλύψει πόσο αδίστακτος είναι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 152 , 153 , 154 , 155

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ουρλιάζει στον Στάθη

Αισθάνεται ότι δεν είναι καλά και ότι αν συνεχίσει να μένει δίπλα του σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται και αγαπάει είναι η Μαρίνα έστω κι αν έχουν απομακρυνθεί. Τα αισθήματα της για εκείνη δεν έχουν αλλάξει.

Έτσι σε μια στιγμή αδυναμίας η Μυρτάλη ανοίγεται στην Μαρίνα και της δείχνει πως πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. “Είμαι σα χαμένη, Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου Μαρίνα, δεν ήμουν εγώ και το ξέρεις. Είχες δίκιο που έλεγες ότι δε με αναγνωρίζετε ούτε και εγώ αναγνωρίζω τον εαυτό μου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μπαίνει φυλακή και τον σκοτώνουν

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Την πρώτη που γνωρίζει ο Ορέστης είναι η Αρετή

Χάθηκα μέσα στο μίσος και την ανάγκη να παριστάνω κάποια που δεν είμαι. Να κάνω τη σκληρή και την αδίστακτη.” της εμπιστεύεται. Στο μεταξύ ο Αλέξης πιέζει την Μυρτάλη να προχωρήσουν στην επένδυση που σχεδιάζουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον εισαγγελέα με εκρηκτικό μηχανισμό

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι το επόμενο θύμα

Τί θα γίνει; Γιατί το καθυστερούμε; Είπαμε κάτι και τώρα μου τα αλλάζεις;” την ρωτάει κάπως αγριεμένα αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί και να αλλάξει, αλλά αυτή τη φορά ξέρει ότι δεν είναι απλό.

Ο Αλέξης είναι ικανός να την σκοτώσει όπως έχει κάνει και με άλλους. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη σε απόγνωση πηγαίνει στην Ιουλία και με κλάματα της αποκαλύπτει: “Ιουλία μου θέλω να με βοηθήσεις να πουλήσω τις μετοχές μου και να φύγω από την Ελλάδα” της λέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ρένα Δραγουμάνου έρχεται στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας;

Η Ιουλία τρομάζει όπως την βλέπει. “Μυρτάλη τι έγινε; Θέλεις να μου πεις τι συμβαίνει και θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό;” την ρωτάει αλλά η Μυρτάλη δεν της ανοίγεται. Το μόνο που της λέει είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ότι θέλει να αρχίσει μία νέα ζωή.

Δεν θα πάρεις μαζί σου το παιδί

Μόλις ο Ισίδωρος μαθαίνει από την Αντιγόνη ότι θέλει να φύγει για την Αγγλία της ξεκαθαρίζει αμέσως “Αντιγόνη σκέψου καλά. Αν δεχθείς τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να σε ακολουθήσει” της λέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος γίνεται κάφρος για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H καρδιά του Κίμωνα χτυπά στο σώμα του Ορέστη

Στο μεταξύ η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει στην Αγγλία και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια γάμου στην Αθηνά, τη Μαργαρίτα και την Αναστασία αφού πλέον η σχέση της με το Γιώργη έχει γίνει γνωστή. Έτσι ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close