Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εναντιώνεται με την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη εναντιώνεται στην Αθηνά.

Μυρτάλη, μην μας κάνεις ρε κοπέλα μου να σε αντιπαθούμε πιο πολύ

Η Αθηνά μένει μόνη! Όλοι θα της γυρίσουν την πλάτη και κανείς δεν θα μπορέσει να την καταλάβει ποτέ. Η ηρωίδα αναμένεται να ζήσει τραγικές στιγμές στον β΄ κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα λέει στην Μυρτάλη να μείνει μακριά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Ισμήνη και χαροπαλεύει στα χέρια του πατέρα της

Η Αθηνά θα μπει στο στόχαστρο πολλών και θα μαρτυρήσει. Η φυλάκιση αλλά και η δίκη της δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που αναμένεται να συμβούν. Πως θα αντιδράσει η Μυρτάλη μόλις μάθει όλη την αλήθεια για την Αθηνά στην σειρά Η Γη της Ελιάς;

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την Αθηνά στην Γη της Ελιάς

Η αλήθεια θα σοκάρει τους πάντες και έτσι όλη η Μάνη θα την στήσει στο τοίχο μόλις μάθει για τις πράξεις αλλά και την κοροϊδία της. Το μυστικό της θα γίνει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό στην μικρή τοπική κοινωνία της Αερόπολης με τους Βρεττάκους να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Σύμφωνα με το youfly.com, το παρελθόν και όσα έχει κάνει η ηρωίδα τους ντροπιάζει με τον Ισίδωρο να γίνεται έξαλλος απαιτώντας να εξαφανιστεί το όνομα της από παντού.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα

Η Μυρτάλη γίνεται και αυτή έξαλλη με την Αθηνά στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς με όλα όσα αποκαλύφθηκαν η ηρωίδα νιώθει πως έχει σπιλωθεί το όνομα του πατέρα της. Όλοι θα στραφούν εναντίον της με την γυναίκα στην κυριολεξία να γονατίζει. Θα καταφέρει άραγε να ξανά σταθεί στα πόδια της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close