Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την Μυρτάλη να οδηγείται στην τρέλα.

Η Μυρτάλη ή που θα οδηγηθεί στην τρέλα ή που θα οδηγήσει εμάς με αυτά που κάνει στον δεύτερο κύκλο…

Η Μυρτάλη από τότε που απέκτησε ένα σημαντικό μερίδιο στην περιουσία των Βρεττάκων άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Γι’ αυτό όλη την προειδοποιούν σχετικά χωρίς ωστόσο εκείνη να αλλάζει συμπεριφορά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένη σειρά του mega η γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν περιμένει παιδί η Μυρτάλη

Η κοπέλα δε δέχεται παρατηρήσεις και υποδείξεις από κανέναν για το πως θα φέρετε με αποτέλεσμα τα μέλη της οικογένειας της αλλά και οι φίλοι της να απομακρύνονται από αυτήν. Συνεπώς η Μυρτάλη αισθάνεται αποξενωμένη από όλους και ζητάει την συμπαράσταση του Χρήστου.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στον Ισίδωρο

Κάποια στιγμή όμως οι δυο τους έχουν ένα πολύ έντονο καβγά και ο νεαρός αποφασίζει να πάει βόλτα μέχρι να εξομαλυνθεί η ένταση ανάμεσα τους. Έκτοτε ο Χρήστος απογοητεύεται πιο πολύ από την συμπεριφορά της αγαπημένης του και σε συνδυασμό με όσα έχουν προηγηθεί νιώθει ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης παίρνει κρυφά δείγμα DNA και παγιδεύει την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Η σκέψη του βέβαια θα επιβεβαιωθεί με το χειρότερο τρόπο. Κάποια στιγμή γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Πιάνει στο κρεβάτι που κοιμάται ο ίδιος με την Μυρτάλη εκείνη και τον Άλεξ να κάνουν έρωτα.

Αρχικά χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του και στη συνέχεια εξοργίζεται με όσα αντίκρισε. Τότε διαπιστώνει πως του είχε πει ψέματα όταν τους είδε να κολυμπούν αγκαλιά στην πισίνα του σπιτιού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει το σημάδι που αθωώνει την Αθήνα

Ο νεαρός φεύγει και πηγαίνει κατευθείαν στην ξαδέρφη του την Ισμήνη στην οποία εκμυστηρεύεται τα πάντα με εκείνη να μην μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που ακούει.

Αργότερα ο Χρήστος αποφασίζει να μη δώσει στην Μυρτάλη καμιά ευκαιρία να του εξηγήσει. Απλά μπαίνει στο σπίτι, μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει. Την επόμενη μέρα η Μυρτάλη εντελώς αψυχολόγητα ζητάει το λόγο από την Ισμήνη για το χωρισμό της από το Χρήστο με τις δύο κοπέλες να μην αργούν να ξανασυγκρουστούν.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο νέος άντρας που θα κάνει ευτυχισμένη την Εύα

Ακόμα η Μυρτάλη μην μπορώντας να βρει παρηγοριά αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο. Θα μπορέσει να την βοηθήσει ή η Μυρτάλη θα οδηγηθεί στην τρέλα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close