Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει το σημάδι που αθωώνει την Αθήνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Κουράκος βρίσκει το σημάδι που αθωώνει την Αθήνα.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΜΠΡΑΒΟ…

Σε άλλη μια παγίδα θα πέσει η Αθηνά μέσα στις φυλακές καθώς η Βαγγελιώ θα οργανώσει άλλη μια νέα σκληρή επίθεση. Με αποτέλεσμα να της απαγορεύσουν τα επισκεπτήρια και να μπει στην απομόνωση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο νέος άντρας που θα κάνει ευτυχισμένη την Εύα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Σωκράτης και Μάνος

Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί. Παρ’ όλα αυτά οδηγείται στην απομόνωση, όπου ζει φρικτές στιγμές.

Δεύτερη επίθεση απο την Βαγγελιώ αλλά…. Η Αθηνά όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και όλα όσα έχει δημιουργήσει η καλή της φίλη Βαγγελιώ θα της γυρίσουν όλα μπούμερανκ από κει που δεν το περιμένει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα μπλέκεται σε νέα περίεργα μονοπάτια

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την Ράινα τελευταία στιγμή – Η πραγματική της ταυτότητα

Ο Δημοσθένης  μαθαίνει τα νέα, και δίνει διαταγή να βάλουν το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε ο Δημήτρης στο σπίτι μιας άσχετης.

Το σιδερικό με το οποίο έφαγε αυτός τον Δημήτρη Καπράλο σε σένα το παρέδωσε; Ωραία! Πήγαινε και φύτεψε το στο σπίτι της γκόμενας του, αυτής της Μαριαλένας!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι πιάνει ο Χρήστος την Μυρτάλη και τον Αλέξη στο κρεβάτι

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τότε θα εμφανιστεί ο Ανδρέας Γεωργίου

Κάντο άμεσα! Άντε, γιατί πολλά του τα’ χω μαζεμένα! Να του το φορτώσουμε, να τελειώνουμε! Λέει ο Δημόσθένης αλλά η ανατροπή έρχεται από αλλού!

Κάποιος ειδοποιεί τον Κουράκο για το DNA. Μόλις με ειδοποίησε ο δικός μου από την Ανωτέρα! Το dna του αφεντικού στο κλαμπ, ταυτοποιήθηκε με το ορφανό dna που είχε βρεθεί στο σπίτι του Δημήτρη Καπράλου!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει φρένο στην Μυρτάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουρακος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χωρίζει με τον Κουράκο οριστικά και αμετάκλητα

Έχει γούστο να τον έφαγε αυτός και να είναι άδικα μέσα η Αθηνά Νομικού!

Στο αστυνομικό τμήμα είναι όλοι αναστατωμένοι με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για τον φόνο του Δημήτρη: Η ταυτοποίηση DNA του Κεραμίδα στο σπίτι του Καπράλου μπορεί μας οδηγήσει σε καινούρια μονοπάτια σε ό,τι αφορά τον φόνο του. λέει ο Στράτος:  Από σχετική έρευνα είχαμε ανακαλύψει ότι ο Καπράλος πήγαινε στο κλαμπ και μετά έπαιρνε γυναίκες στο σπίτι του. Προφανώς πήγαινε από κει κι ο Κεραμίδας, αφού ήταν το αφεντικό… Προφανώς και είχαν φιλικές σχέσεις.

Λίγο  αργότερα Ο Κουράκος, τηλεφωνεί στον εισαγγελέα και ζητά ένταλμα έρευνας για το σπίτι της ερωμένης του Αφεντικού.

Και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απελευθέρωση της Αθηνάς. Η Αθηνά πολύ σύντομα θα βγει από την φυλακή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close