Η Γη της Ελιάς: Η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται.

Όχι και την Χάιδω ρε παιδιά

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί η Χάιδω στην γη της ελιάς, καθώς θα δει την περιουσία της να εξατμίζεται… Μία νέα άφιξη στο σπίτι της θα είναι αρκετή, για να φέρει σε δυσκολίες την οικογένεια Στεφανέα.

Μία νεαρή κοπέλα, κολλητή φίλη της Στέλλας, επισκέπτεται την Αρεόπολη για να συναντήσει την μητέρα της αδικοχαμένης φιλενάδας της. Η Χάιδω, συγκινημένη που την συναντά ξανά, την αγκαλιάζει και την καλοδέχεται στο σπιτικό της…

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Ισμήνη και χαροπαλεύει στα χέρια του πατέρα της

Μόνο που η κοπέλα αυτή δεν είναι αυτό που δείχνει… Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, τον χαρακτήρα αυτόν θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Ελισάβετ Γιαννακού.

Η φίλη της Στέλλας αγκαλιάζει σφιχτά την Χάιδω και της εκμυστηρεύεται ένα σοβαρό πρόβλημα. Της αναφέρει πως πάσχει από ένα σπάνιο θέμα υγείας, το οποίο κινδυνεύει να της αφαιρέσει τη ζωή. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει, είναι ένα μεγάλο χειρουργείο..

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Η Χάιδω, ευαισθητοποιημένη από τέτοια ζητήματα, πάσχει να μαζέψει χρήματα για να την σώσει. Τρέχει σε όλη τη Μάνη, προσεγγίζει τις εύπορες οικογένειες, κάνει έρανο… Μάλιστα, παρά τις αντιρρήσεις όλων, η Χάιδω δε διστάζει να βάλει χέρι και στη δική της περιουσία, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα

Η Κατερίνα δεν έχει δείξει αυτό που πραγματικά είναι. Ασθένεια δεν υπάρχει… Όταν η οικογένεια μαθαίνει την αλήθεια για το ποια είναι στην πραγματικότητα αυτή η κοπέλα, είναι πάρα πολύ αργά..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close