Η Γη της Ελιάς: Η θετή μητέρα του παιδιού διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πώς η θετή μητέρα του παιδιού διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο.

Χαμός θα γίνει πάλι…Ιάκωβε με προσοχή μην φας κανένα τσόκαρο στο κεφάλι …

Ο Ισίδωρος, παρά την καθαρή εξήγηση της Αντιγόνης αλλά και τις συμβουλές όλων να κρατηθεί μακριά από το παιδί της κόρης του, δεν δέχεται τίποτα και πίσω από την πλάτη όλων προχωράει σε ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την ήρεμη μέχρι στιγμής ζωή του παιδιού και της θετής μητέρας του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης. Μάλιστα, δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και τον Ιάκωβο. Ορίστε, αυτό το κοριτσάκι, αυτό το όμορφο πλάσμα είναι το παιδί της, το εγγόνι μου, καταλαβαίνετε; Πώς μπορεί;, τους τονίζει, ενώ παράλληλα έχει κλείσει κρυφά ραντεβού με τη θετή μητέρα της.

Η Γη της Ελιάς: Η θετή μητέρα του παιδιού διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τάμα της Βασιλικής για την υγεία του μωρού της

Την ίδια στιγμή τόσο η Ιουλία όσο και ο Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού: Τι θα κάνουμε, Ιάκωβε; Δεν ακούει κανέναν. Φοβάμαι ότι θα κάνει κακό στη ζωή του παιδιού και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό, λέει η Ιουλία αναστατωμένη στον αδερφό της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του. Την ίδια ώρα όμως η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη: Αντιγόνη, ο Ισίδωρος έφυγε κρυφά και πάει στην Αθήνα. Φοβάμαι ότι πάει να βρει το παιδί, έπρεπε να σε ειδοποιήσω, την ενημερώνει.

Ο Ισίδωρος ωστόσο ήδη είναι στην Αθήνα και μάλιστα συστήνεται στη δικηγόρο Φανή Αναστασίου την οποία την υποδύεται η Νίκη Παλληκαράκη: Λέγομαι Ισίδωρος Βρεττάκος και είμαι ο πατέρας της Αντιγόνης, της αναφέρει, η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει: Σας παρακαλώ, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Φύγετε αμέσως και μην ξανάρθετε εδώ και προπάντων μακριά από το παιδί μου!, του λέει εξοργισμένη.

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Λίγο αργότερα η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, πηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία και να μιλήσουν γι’ αυτά που συμβαίνουν και την έχουν θορυβήσει. Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια.

Την ίδια στιγμή  σύμφωνα με το περιοδικό TV24 Και το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού, ο Ισίδωρος δεν το βάζει κάτω. Όχι μόνο δεν φεύγει όπως του ζήτησε η θετή μητέρα του παιδιού, αλλά στήνεται έξω από το σπίτι της Φανής και βλέπει για πρώτη φορά το εγγόνι του.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close