Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Στέφανο να φεύγει από την σειρά  

 Αντίο Στέφανε ,στο καλό να πας …. Α και κοίτα να βάλεις  μυαλό ε…

Η επιτυχημένη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς εξελίξεις και ανατροπές που διαδέχονται η μία την άλλη, και μια από αυτές είναι ότι ο Στέφανος, ο ηθοποιός Liam Ireland δηλαδή, φεύγει επίσης από την σειρά και δεν θα εμφανίζεται στον επόμενο κύκλο.

Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των 2 βασικών ηρώων

Σύντομα θα δούμε έναν ακόμη από τους βασικούς ήρωες της σειράς «Η Γη της Ελιάς» να αποχωρεί. Ο ρόλος του δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τον Στέφανο Καπερνάρο που υποδύεται ο Liam Ireland.

Πως θα τελειώσει ο ρόλος του Στέφανου στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Ο Στέφανος με τα όσα του έχουν συμβεί αισθάνεται το απόλυτο κενό. Αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η μάνα του είναι η αιτία του κακού. Όλοι λίγο πολύ του έχουνε γυρίσει την πλάτη. Από το μυαλό του περνά συνεχώς η εικόνα του πατέρα του σκεφτόμενος πόσο δίκιο είχε όταν του μιλούσε για τη στάση της Αρετής. Όμως δεν το άκουσε όταν έπρεπε και τώρα είναι υποχρεωμένος να ανέχεται την αρρωστημένη αυτή στάση της μητέρας του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Οι κατηγορίες του οδηγού στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Όχι για πολύ όμως αφού στη συνέχεια θα δούμε στο Στέφανο να παίρνει μια μεγάλη απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Θα δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από τον Ιάκωβο για να δουλέψει στις επιχειρήσεις του στην Ισπανία. Ο Στέφανος χωρίς να το πολυσκεφτεί θα πει αμέσως το «ναι» και έτσι φεύγει για πάντα σύμφωνα με το youfly.com από την σειρά Η Γη της Ελιάς.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Με εσωτερική αιμορραγία και αιμάτωμα το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Θεωρεί πως σε αυτή τη φάση της ζωής του μόνο καλό δεν του κάνει η παραμονή του στην Αρεόπολη. Απεναντίας πιστεύει πως μια νέα αρχή σε μια άλλη χώρα θα του κάνει καλό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close