Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη.

Μεταξύ μας, ο μόνος τρόπος να βγεις από τα φουστάνια της Αρετής Στέφανε, είναι να φύγει από την Μάνη. Μην σου πούμε και από την Ελλάδα.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος λυγίζει μπροστά στην εγγονή του

Ο Στέφανος Καπερνάρος καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ έντονα. Είτε με τη σχέση του με τη  Μυρτάλη, είτε με την στάση του απέναντι σε διάφορα οικογενειακά ζητήματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των 2 βασικών ηρώων

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Σύντομα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς, ο νεαρός αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα που τον κρατάνε πίσω και αιτία γι’ αυτό είναι ο χωρισμός του από την Ελένη.

Έτσι αποφασίζει να αλλάξει σιγά-σιγά τακτική απέναντι σε κάποια πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο τη μητέρα του την Αρετή άλλα και να αφήσει πίσω του ψυχοφθόρες καταστάσεις που του έχουν κοστίσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι κατηγορίες του οδηγού στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Έτσι ο νεαρός συναντιέται με την Ελένη και της ζητάει να κάνουν μία συζήτηση σχετικά με τα σωστά και τα λάθη που έκαναν στη σχέση τους και οδηγήθηκαν στην τόσο γρήγορη λέξη της.

Όπως και γίνεται. Μάλιστα ο Στέφανος δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και στη συνέχεια προτείνει στην κοπέλα να κάνουν μία νέα αρχή. Η Ελένη αν και δείχνει επιφυλακτική ανταποκρίνεται θετικά. Ωστόσο η Αρετή μαθαίνει γι’ αυτήν την εξέλιξη και αντιδρά αρνητικά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με εσωτερική αιμορραγία και αιμάτωμα το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Αυτή τη φορά όμως ο Στέφανος θέτει επιτέλους τα όριά του. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο νεαρός, συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία προκειμένου να κάνει το συντομότερο δυνατόν ένα ταξίδι εκεί. Μάλιστα όταν ενημερώνει σχετικά την Ελένη εκείνη του εξομολογείται πως θέλει πολύ να τον ακολουθεί και ότι αυτό το ταξίδι θα κάνει καλό και στους δύο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χάνει εντελώς τα λογικά του

Γρήγορα λοιπόν το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει στις αποσκευές του και φεύγει για την Ισπανία. Μόνο που αυτό το ταξίδι ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα ζωή τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εγώ αυτή που βλέπεις θα την καταστρέψω

Και αυτό γιατί ο Στέφανος και η Ελένη αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά να εγκαταλείψουν τη Μάνη για να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα. Ποια θα είναι η αντίδραση της Αρετής όταν το μάθει;

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Close