Η-Γη-της-Ελιάς-Βαγγελιώ-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά.

Που μένει αυτή να πάμε να την περιποιηθούμε λίγο;;

Την εξέλιξη αυτή, η αλήθεια είναι πως δεν την είχαμε προβλέψει, και είχαμε πεισθεί για τις καλές της προθέσεις (για κάποιας άλλης τις προθέσεις ωστόσο όχι), και την βοήθειά της απέναντι στην Αθηνά, όμως αποδείχτηκε η χειρότερη όλων, και με το ύπουλο σχέδιό της αργήσαμε να την καταλάβουμε!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

Η Γη της Ελιάς: Ξυλοκοπούν βάναυσα την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Ο λόγος για την Γη της Ελιάς, και την Βαγγελιώ (την οποία στόλισε το Twitter για τον χαρακτήρα της) η οποία έγινε κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος, και έχει ξεκινήσει και κάνει την ζωή της Αθηνάς μαρτύριο, από εκεί που ήταν το πιο έμπιστο και κοντινό της άτομο, πλέον έχει γίνει εφιάλτης!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Η Γη της Ελιάς: Ξυλοκοπούν βάναυσα την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά απειλεί την Βαγγελιώ και γίνεται το σώσε

Ο ρόλος της λοιπόν άλλαξε απότομα στην σειρά, και το αληθινό της πρόσωπο είναι ο τρόμος της Αθηνάς, σύμφωνα με το tv24, η οποία θα καταλάβει πολύ σύντομα το θέατρο που της έπαιζε και θα την απειλήσει να την αφήσει ήσυχη!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ορμά στον Κουράκο

 

Η Βαγγελιώ όμως δεν παίρνει από λόγια, και το σχέδιό της είναι άλλο, και έτσι θα βάλει άτομα να την σαπίσουν στο ξύλο, και αυτό θα είναι μόνο η αρχή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close