Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά απο την φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά απο την φυλακή.

Δημοσθένη μου να σε φιλήσω 😂😂😂

Ο Κούλης Νικολάου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε πολλά spoiler για την σειρά. Μέσα σε όλα αυτά μας έδωσε και ένα ευχάριστο, πως ο Δημοσθένης θα βοηθήσει την Αθηνά να βγει από την φυλακή.

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κούλλης Νικολάου.

«Είχαμε συναντηθεί πριν 21 χρόνια όταν έκανες την εκπομπή από την Κύπρο. Ήμουν φιλοξενούμενός σου τότε και εκκολαπτόμενος παραγωγός», είπε ο Κούλλης Νικολάου συναντώντας την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά απειλεί την Βαγγελιώ και γίνεται το σώσε

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ράινα

Ο ίδιος, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, αλλά και την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Κρατάω μια τεράστια ευγνωμοσύνη. Τους έχω πολύ ψηλά, και τη Βάνα και τον Αντρέα. Δεν είναι απλά δυο συνεργάτες».

Και συμπλήρωσε:

«Μικρό, στο χωριό που μεγάλωσα, φανταζόμουν τη δόξα. Σκεφτόμουν σε μεγάλη ηλικία τις σκέψεις που έκανα σαν παιδί, και είχα οράματα, έβαζα τον εαυτό μου κάπου να τον χειροκροτούν. Η διαδρομή μου ήταν πανδύσκολη αλλά νιώθω φοβερά τυχερός. Όταν περνάς μια τέτοια διαδρομή, είναι σαν ένα μεθύσι στη ζωή, μια κατάσταση που σε γεμίζει εμπειρίες και φως».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ορμά στον Κουράκο

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εντοπίζεται στο εξωτερικό και συλλαμβάνεται

«Είμαι σκληρός αλλά ρομαντικός»

«Είμαι σκληρός στο να αντέχω πράγματα, είμαι ψύχραιμος η ιδιοσυγκρασία μου έχει αντοχές. Ταυτόχρονα είμαι ευαίσθητος και ρομαντικός. Είμαι και αυθόρμητος και πολλές φορές μπορεί να κάνω και γκάφες. Πολλές φορές λέω την αλήθεια μου», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός για τον χαρακτήρα του και την προσωπική του ζωή, ενώ για τη σύζυγό του σημείωσε:

«Η Κλαίρη είναι η τύχη μου. Ευλογηθήκαμε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σπίτι στην Αθήνα, που είναι η βάση μας, κυρίως επαγγελματικά».

«Θέλω ρόλο αλλά δε ζητάω»

Αναφερόμενος στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει την ανατροπή στον γάμο του Στέφανου

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ράκος η Ευτυχία για τον Γιώργη

«Δεν έχω καμία σχέση με τον ‘Δημοσθένη’. Ξεγελάω τη Βάνα και τον Αντρέα να βάζω κάποια στοιχεία του Κούλλη στον ‘Δημοσθένη’ για να τον κρατάω σε μια ζεστασιά. Τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Μέχρι τώρα έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης από τον κόσμο για τον ‘Δημοσθένη’. Ο θεατής έχει το δικαίωμα να σχολιάζει. Δεν απαντάω στα σχόλια, έχω ακούσει πάρα πολύ κακά πράγματα».

Και συμπληρώνει:

«Ο ‘Δημοσθένης’ με ιντριγκάρει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με τα μεγάλα εγκλήματα στη σειρά δείτε εδώ. Είναι ένας γραφικός τύπος έχει τα δικά του κυκλώματα, δεν φτάνει σε σοβαρά εγκλήματα, έχει και μια κωμικότητα. Με την Ασπασία είναι το τέλειο ζευγάρι. Θα συμβούν πάρα πολλά πράγματα και αυτό είναι το τυχερό μας χαρτί γιατί είναι η εξέλιξη του σεναρίου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ανακαλύπτει τον Θανάση

»Θα δούμε απίστευτα πράγματα. Μπαίνει η κόρη του ‘Δημοσθένη’ και θα κάνει τη ζωή του άνω κάτω. Θα δούμε τον ‘Δημοσθένη’ με την Αρετή. Η ‘Αθηνά’ θα βγει από τη φυλακή γιατί θα τη βοηθήσει ο ‘Δημοσθένης’. Μήπως είναι οι ενοχές του για την Αθηνά που τον κάνουν να θέλει να τη βοηθήσει;», είπε ο Κούλλης Νικολάου δίνοντας λεπτομέρειες για τα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Αθηνάς μετά την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι βλέπει κάθε βράδυ τα επεισόδια της σειράς «κυρίως για να δω τι δουλειά κάνουμε ως παραγωγοί».

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close