Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Η Γη της Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις στην σειρά είναι πολλές καθώς η Βασιλική νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία. Η Βασιλική αποβάλει;

Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Η Βασιλική κάνει τα πάντα να κρύψει την εγκυμοσύνη της στη Μάνη, με τα πρώτα προβλήματα να ξεκινούν. Η μητέρα της είναι άσχημα, ο Φίλιππος στη φυλακή και η Βασιλική μόνη, παλεύοντας να κρατήσει το μωρό της κρυφό, στην γη της ελιάς.

Μία ξαφνική αδιαθεσία θα την κάνει να τρομάξει πολύ. Θα νιώσει πως χάνει το μωρό της, θα πανικοβληθεί, θα φωνάξει. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για το μέλλον του μαζί της.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Πως αντιδρά ο Στάθης στον Δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο;

Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Η Βασιλική, όμως, υποφέρει. Η μητέρα της αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την κόρη της. Η εγκυμοσύνη της φαίνεται, με τη νεαρή πρωταγωνίστρια να αναφέρει διαρκώς πως έχει -απλώς- παχύνει.

Σε πανικό η Βασιλική

Ενώ η Βασιλική παραιτείται από τη δουλειά της για να φροντίσει την μητέρα της, αρνείται να της αποκαλύψει το μυστικό για το μωρό της, στην γη της ελιάς. Η Αρετή είναι σίγουρη πως η κόρη της βλέπει κάποιον και την πιέζει να της πει την αλήθεια.

Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πολλές. Η Βασιλική θα βρεθεί σύμφωνα με το youfly.com αρκετές φορές κοντά στο να χάσει το παιδί. Ο Φίλιππος θα κάνει τα πάντα για να την στηρίξει. Δυστυχώς, όμως, δε μπορεί να μείνει για πάντα κρυφή αυτή η κατάσταση.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Η κοιλιά φουσκώνει, ο πανικός εξαπλώνεται και οι αδιαθεσίες συνεχίζονται. Η Βασιλική αποβάλει ή θα παραμείνει δυνατή ως το τέλος; Η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη για εκείνη και το παιδί…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close