Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ραγδαίες καθώς η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται .

Η  Βασιλική εγκαταλείπει το σπίτι της και φεύγει μακριά και οι οικογένειά της εξοργίζεται.

Η  Βασιλική, όπως  θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ,θα αποφασίσει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη ένα μεγάλο μυστικό της.  Αυτά που θα της πεί, είναι πως έχει σχέση με το Φίλιππο ότι είναι έγκυος, Καθώς επίσης και ότι σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη, παθαίνει σοκ από αυτές τις αποκαλύψεις, αλλά υπόσχεται να μην αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν το μυστικό της. Βέβαια έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στο Στέφανο.

Η Βασιλική, είναι συνεχώς πολύ ταραγμένη γιατί φοβάται να μην την καταλάβουν… Φοβάται μην αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της, γιατί ξέρει τί θα επακολουθήσει.  Από την άλλη, ο Στάθης προσπαθεί να κάνει τη Βασιλική να του ανοιχτεί, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και αυτό, γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει πουθενά,  όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Κάποια στιγμή όμως, η απροσεξία της Βασιλικής την ξεσκεπάζει μπροστά στο Στάθη και στην Αρετή οι οποίοι καταλαβαίνουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διασύρει την Αθηνά στη Μάνη

vasiliki-filippos-gh-ths-elias

Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται

 

Η Βασιλική μετά την άτυχη στιγμή που είχε, η οποία την έκανε Να φοβηθεί πολύ για τη ζωή του παιδιού της, λέει ένα ψέμα στην οικογένειά της, για να καλύψει το λόγο που παίρνει βιταμίνες και σίδηρο. Ο Στάθης και η Βασιλική όμως, που είναι υποψιασμένοι, δεν την πιστεύουν. Ο Στάθης μάλιστα, που ανησυχεί για την υγεία της, την πηγαίνει χωρίς εκείνη να θέλει στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος .Η Αρετή που το μυαλό της πάντα φτιάχνει το χειρότερο σενάριο, είναι σίγουρη πως η κόρη της είναι έγκυος και αυτό δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Σκέφτεται λοιπόν να κάνει την έρευνα της πριν αποφασίσει πώς θα ενεργήσει. Τι θα ανακαλύψει η Αρετή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται

H Μυρτάλη, που όπως είδαμε  παραπάνω, ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, της αποκαλύπτει πώς η μητέρα της ,υποψιάζεται πως είναι έγκυος. Η Βασιλική και Φίλιππος εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνουν, πως είναι θέμα χρόνου, να αποκαλυφθεί το μυστικό τους και αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα, όπου θα μπορούν να ζουν μια ήρεμη ζωή, μακριά από τις ίντριγκες και τα μίση των οικογενειών τους.

Έτσι η Βασιλική, οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της, καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια. Αλλάζει αμέσως κινητό, ενημερώνει την Άννα για την απόφαση της και ξεκινά τη νέα της ζωή στην Αθήνα. Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται . Ο Στάθης και η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψουν, ότι το ξανά έσκασε η κόρη τους και υποψιάζονται πως κάποιος άντρας φταίει, που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει για μία ακόμη φορά το σπίτι της. Λίγες ώρες αργότερα, η Βασιλική αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής και τηλεφωνεί στον Στάθη, ο οποίος ,είναι πιο ψύχραιμος σε σχέση με την Αρετή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται

Ο Στάθης μόλις  την ακούει στο τηλέφωνο, αντί να ανακουφιστεί, εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο από τη συμπεριφορά της καθώς θεωρεί πως η Βασιλική, γύρισε την πλάτη στην οικογένειά της δίχως λόγο. Στο μεταξύ , η Αρετή τώρα που λείπει η Βασιλική, η οποία την είχε υπό την επίβλεψη της, προσπαθεί να κάνει τις δουλειές της μόνη της.  Η αδυναμία και ο τραυματισμός της  δεν τη βοηθούν και πέφτει μες στο σπίτι και τραυματίζεται .

Ο Φίλιππος που έχει μείνει πίσω λόγω της δουλειάς του, φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει ένα ξέγνοιαστό  διήμερο με τη Βασιλική, μακριά από όλους και όλα όμως τα προβλήματά τους δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς ο Νίκολας δολοφονείται

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close