Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 , 100 , 101 ,102 , 103 , 104 , 105

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια:  99 , 100 , 101 ,102 , 103 , 104 , 105. Τι  θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 99 στις 12/12/2021

Επεισόδιο 99

Η Βασιλική θα βρει και θα πει ένα ψέμα για να καλύψει την εγκυμοσύνη της. Αυτός ό λόγος θα αφορά το αίτιό, για το οποίο παίρνει βιταμίνες και σίδηρο, αλλά ο Στάθης με την Αρετή δεν την πιστεύουν. Και έτσι, ο πατέρας της ο Στάθης , παίρνει τη Βασιλική με το ζόρι για να πάνε  με το ζόρι να κάνει η Βασιλική εξετάσεις αίματος.

Παράλληλα, η Αρετή σκέφτεται αμέσως το ενδεχόμενο να είναι έγκυος η κόρη της και  τρομοκρατημένη, αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος, καταλαβαίνουν πως είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της Βασιλικής και έτσι, αποφασίζουν να το σκάσουν για την Αθήνα.

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε μεγάλο κίνδυνο

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος θα συναντηθεί τυχαία με την Μαρίνα και τον Μάνο. Ο Ισίδωρος θα επιτεθεί λεκτικά στη Μαρίνα, αλλά εκείνη θα απαντήσει στον Ισίδωρο κατάλληλα και θα τον αφήσει άφωνο.

Η Χάιδω ετοιμάζεται για την εκδικήση της. Το σχέδιό της είναι έτοιμο και μπαίνει στην τελική ευθεία. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Κυριάκο. Η σχέση του Αλέξη και της Μάρθας προχωρά και η Μάρθα Μάρθα θα μέινει στο σπίτι του Αλέξη. Η Μαργαρίτα χαίρεται με αυτή την εξελίξη, χωρίς να καταλαβαίνει πως  ο Αλέξης  συγκρίνει συνεχώς μέσα στο άρρωστο μυαλό του,  τη Μάρθα και τη Μυρτάλη.

Ο Κωνσταντίνος θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς και θα τον προτρέψει, να χρησιμοποιήσει το μυστικό της, προκειμένου να την  εκβιάσει με αυτό, ετσί ώστε να εξαναγκαστεί να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 100 – 101 στις 13/12/2021

Επεισόδιο 100 – 101

Ο Στάθης θα προσπαθήσει  να συγκεντρωθεί στην οικογένειά του και να ξεχάσει την Ιουλία, αλλά η ζήλια για το δεσμό της Ιουλίας με τον Κουράκο, του τρώει τα σωθικά.  Παράλληλα Η Ιουλία  αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Ετοιμάζει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της.

Η Μυρτάλη θα ενημερώσει τη Βασιλική πως η Αρετή υποψιάζεται την εγκυμοσύνη της κι έτσι η Βασιλική οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της. Το ίδιο βράδυ,θα αφήσει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι. Θα αλλάξει κινητό, θα ενημερώσει την Άννα και έτσι θα  ξεκινήσει, τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Ο Στάθης και η Αρετή, έχουν πανικοβληθεί και  δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Βασιλική έφυγε ξανά από κοντά τους. Αρχίζουν να υποψιάζονται  πως η Βασιλική έχει κάποιο δεσμό. Θα καταλάβουν με ποιον; Ο Γρηγόρης, ο μηχανικός που αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο ελαιοτριβείο, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που ενοχλεί  πολύ τον Αποστόλη και προσπαθεί να τον κρατήσει σε απόσταση.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 102 – 103 στις 14/12/2021

Επεισόδιο 102 – 103

Ο Γρηγόρης θα ζητήσει  από την Ευτυχία το τηλέφωνό της . Η Ευτυχία θα του το δώσει και  έτσι θα κανονίσουν να συναντηθούν οι δύο τους. Η Μυρτάλη που ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το αποκαλύψει  στον Στέφανο, είναι τρομερά αγχωμένη και προβληματισμένη.

Η δολοφονία του Κυριάκου θα ταράξει τα νερά και ο Δημήτρης θα δώσει  εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας εντολής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μανός θα βάψει τα χέρια του με αίμα

Το ανταλλακτικό από Ιταλία θα αργήσει να έρθει στο ελαιοτριβείο και ο Γρηγόρης θα αναγκαστεί να μείνει κι άλλο στη Μάνη. Η Αθηνά έχει αρχίσει να φοβάται πως η αλήθεια για τη μητέρα της θα διαρρεύσει και το σκάνδαλο που θα δημιουργηθεί είναι ικανό να της καταστρέψει τη ζωή.

Ο αστυνόμος Κουράκος με την Ιουλία θα περάσουν μια νύχτα  όμορφη μαζί στην Καρδαμύλη. Ο Στέφανος θα προτείνει στην Μυρτάλη να μπει εγγυητής στο δάνειο της και η Μυρτάλη θα το σκεφτεί για λίγο και θα δεχτεί την βοήθεια του Στέφανου.

Ένα τραγικό γεγονός θα συνταράξει την Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 104  στις 15/12/2021

Επεισόδιο 104

Η εν ψυχρών δολοφονία του Νικόλα συγκλονίζει την Αρεόπολη. Ολοι όσοι τον αγαπούσαν έχουν πάθει σοκ με τον θάνατό του. Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η Αρετή ενώ είναι μόνη της στο σπίτι, σηκώνεται για να κάνει κάποιες  δουλειές, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει. Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα για την Αρετή; Ο Στάθης και η Ιουλία θα συναντηθούν  στον δρόμο, τυχαία. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος θα αποφασίσει πως είναι η στιγμή να  κάνει μια δυναμική κίνηση,  έτσι ώστε να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι, στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 105 στις 16/12/2021

Επεισόδιο 105

Η μέρα της κηδείας του Νικόλα θα φτάσει και  όλοι θα δώσουν το παρόν για να τον τιμήσουν.  Μέσα στο κόσμο, οι φιγούρες του Ανέστη και του Φίλιππου, που έχασαν τον φίλο τους, είναι οι πιο τραγικές. Ο Ανέστης θα ενημερώσει τον αστυνόμο Κουράκο για κάποιες  φήμες που κυκλοφορούν, σε σχέση με τη δολοφονία του Νικόλα και ο αστυνόμος θα απορήσει για το ποιος μπορεί να σκότωσε τον Κυριάκο και πως έμπλεξε ο Νικόλας σε αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Ο Αλέξης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη Μάρθα, ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό για την οικογένειά της που εκείνη αγνοεί. Όταν μοιράζεται την πληροφορία με τη Μαργαρίτα, εκείνη τον συμβουλεύει να μην εκμυστηρευτεί μια τόσο θλιβερή αλήθεια στην κοπέλα.

Ο Λυκούργος θα περάσει δύσκολα, προσπαθώντας να τα φέρει βόλτα με τη φροντίδα της εγγονής του και η Χάιδω θα αναλάβει χρέη νταντάς. Η Αντιγόνη θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Ξεκινά να φαίρεται τρυφερά, όπως μια τρυφερή κορή, στον Ισίδωρο, παριστάνοντας πως έχει αισθήματα για εκείνον. Ο Γρηγόρης θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Ευτυχία, όμως εκείνη θέλει ακόμη  χρόνο για να  καταφέρει να αφεθεί ξανά….

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close