Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα.

Η  Χάιδω δεν κάνει πίσω και αρχίζει νέο Λουτρό αίματος.  Κάτι όμως που θα έχει ολέθριες συνέπειές , αφού ανοίγει νέα βεντέτα με ένα νεκρό τον Νικόλα, που στην κυριολεξία η εμμονή της Χάιδως για εκδίκηση στέλνει το παιδί στον τάφο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV serial η  Χάιδω, μπαίνει στην τελική ευθεία του σχεδίου εκδίκησης για τη δολοφονία κυρίως της κόρης της και παραφυλάει τον Κυριάκο.  Μόλις αυτός κάνει την εμφάνιση του, η χάιδω, δεν διστάζει να πατήσει τη σκανδάλη και να τον εκτελέσει εν ψυχρό.  Λίγο αργότερα, ο Κυριάκος εντοπίζεται νεκρός και η σορός του βάζει σε υποψίες τον αστυνόμο Κουράκο ….

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διασύρει την Αθηνά στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 99 ,100 ,101,102,103 ,104 ,105

Εδώ έχουμε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιδιά Ο συγχωρεμένος.  Είχε πολλά μπλεξίματα… Τώρα το ποιος τον έφαγε θα το δούμε …Πάντως είχαν πολύ το λόγο τους λέει.  Στο μεταξύ, η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά:  Κοίτα να παγώσεις τη φυτεία στο κτήμα των  Στεφανέων μέχρι νεωτέρας τον προστάζει και παράλληλα ενημερώνει και τον Κωνσταντίνο .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική εξαφανίζεται και όλοι τρομοκρατούνται

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: O Κουράκος κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία

Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Η είδηση του θανάτου όμως του Κυριάκου ήδη έχει φτάσει στο κύκλωμα που ζητάει εκδίκηση.  Την απάντηση θα τη δώσουν και μάλιστα πολύ σύντομα.  Έτσι, μία φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στους Ελαιώνες, ξαφνικά παίρνει άσχημη τροπή, όταν κάποιοι άγνωστοι κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα, αρχίζουν να πυροβολούν.  ο Νίκολας που δουλεύει, δέχεται τέσσερις σφαίρες και πέφτει νεκρός. Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον αγαπούσαν και τον ήξεραν.

Γιατί  τι τους έκανε το παιδί;  Αναρωτιούνται όλοι. Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Χάιδω ,η οποία τον έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο. Τόσο μεγάλο που τον οδήγησε στον τάφο…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σε μεγάλο κίνδυνο

Η ημέρα της κηδείας του Νικόλα φτάνει και όλοι δίνουν το παρών για να τον τιμήσουν Ενώ οι πιο συγκλονισμένες φιγούρες είναι του Ανέστη και του Φιλίππου που έχασαν τον φίλο τους.  Λίγο αργότερα, ο Ανέστης, ενημερώνει τον Κουράκο για τις φήμες που κυκλοφορούν, γύρω από τη δολοφονία του Νικόλα . Λένε ότι η δολοφονία του Νικόλα, έχει να κάνει με τη δολοφονία του Κυριάκου υποστηρίζει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διαλύει τον γάμο της Ιουλίας και του Κουράκου

Ο Κουράκος πολύ σκεπτικός ,προσπαθεί να καταλάβει, ποιος μπορεί να σκότωσε τον Κυριάκο και πώς έμπλεξε ο Νίκολας σε αυτό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  Θα ανακαλύψει την αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος; Και τι θα γίνει μετά την αποκάλυψη της αλήθειας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close