Η Γη της Ελιάς : Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος

Η Γη της Ελιάς : Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος   Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Το παιδί της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει την Σιάξη

Η Βασιλική λυγίζει και φωνάζει πως είναι έγκυος, σε ένα πρόσωπο που θα μας διχάσει αρκετά στην γη της ελιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια βιώνει μία πολύ δύσκολη -αλλά ταυτόχρονα στοργική- κατάσταση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί και δε μπορεί να το αποκαλύψει.

Παλεύει με κάθε τρόπο να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, κάνοντας σχέδια με τον Φίλιππο να αποδράσουν από τη Μάνη. Εκείνος της προτείνει να φύγουν μαζί στην Αθηνά, αγνοώντας τις συνέπειες.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Μυρτάλη και Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς : Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος

Η Βασιλική δεν αντέχει να το κρατάει άλλο μέσα της και αποφασίζει να μιλήσει. Επιλέγει να ομολογήσει την αλήθεια στην Μυρτάλη, η οποία πέφτει από τα σύννεφα! Οι δύο ηρωίδες της σειράς θα μιλήσουν για την εγκυμοσύνη, αλλά και για όλα όσα σκέφτεται να κάνει η Βασιλική στο μέλλον.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Χάιδω γίνεται φόνισσα

Σε σοκ η Μυρτάλη – Οι ενοχές στον Στέφανο

Η Βασιλική ξεσπά στην γη της ελιάς και ομολογεί στην Μυρτάλη πως είναι έγκυος. Μάλιστα, της αποκαλύπτει πως ο πατέρας του παιδιού είναι ο Φίλιππος, ο άνθρωπος που παραλίγο να σκοτώσει τον Στέφανο, τον αδελφό της.

Η Μυρτάλη μένει άφωνη. Αυτή η αποκάλυψη είναι καταστροφική. Οι δύο οικογένειες θα πιαστούν στα χέρια, το μωρό αυτό θα γεννηθεί σε ένα κλίμα αρκετά εχθρικό. Η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση και την ικετεύει να μη μιλήσει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Η Γη της Ελιάς : Λυγίζει η Βασιλική και αποκαλύπτει πως είναι έγκυος

Η Μυρτάλη την παίρνει αγκαλιά σύμφωνα με το youfly.com και της υπόσχεται πως δε θα πει τίποτα σε κανέναν. Το μυστικό αυτό, όμως, την κυνηγά παντού. Δε μπορεί να κοιτάξει τον Στέφανο στα μάτια, τρέμει στην αντίδρασή του. Όλα κρέμονται από μια κλωστή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close