Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?? ΦΙΛΙΠΠΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??

Ο Φίλιππος θα διχαστεί αρκετά, στην γη της ελιάς. Μία λάθος κίνηση θα είναι αρκετή, για να τιναχθεί ο γάμος του με την Βασιλική στον αέρα. Ένα μοιραίο περιστατικό θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα γεγονότα…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Η Κατερίνα έχει εγκατασταθεί στο σπίτι τους. Η καλή φίλη της Στέλλας, εκμεταλλεύεται τον πόνο που έχει αφήσει η απώλειά της και αποσπά τεράστια χρηματικά ποσά από την Χάιδω. Εκείνη, την βλέπει σαν την αδικοχαμένη κόρη της και φροντίζει να μη της λείψει τίποτα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά μετά την φυλακή φεύγει απο την Μάνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα εντολή θανάτου απο τον Δημοσθένη

Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα ούτε πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε θέλει τα χρήματα αυτά για συγκεκριμένο σκοπό. Στόχος της είναι η καλοπέραση και τα βαριά ναρκωτικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Φίλιππου και του την πέφτει

Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππος και Βασιλική και στη ζωή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος τρέχει πίσω απο την Ευτυχία

Ένα βράδυ, εισβάλλει στο δωμάτιο του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η Βασιλική απουσιάζει μαζί με το παιδί, σύμφωνα με το youfly, ενώ ο Φίλιππος κοιμάται. Η Κατερίνα μπαίνει μέσα με άγριες διαθέσεις και ορμά στον Φίλιππo, σχεδόν γυμνή!

Το ερωτικό της κάλεσμα σοκάρει τον πρωταγωνιστή, ο οποίος στην αρχή παρασύρεται, καθώς νομίζει πως είναι η Βασιλική. Είναι ένα βήμα πριν την απιστία!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό ακυρώνει την εντολή θανάτου

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στο δικαστήριο ένοχος ο Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ερωτεύεται την Αθηνά

Μόλις ο Φίλιππος συνέρχεται, διώχνει την Κατερίνα και αποφασίζει να μη πει τίποτα στην Βασιλική για όσα έγιναν, στην γη της ελιάς. Εκεί, αρχίζει να αναρωτιέται για το εάν είναι πράγματι άρρωστή, ή εάν τους κοροϊδεύει όλους..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close