Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-Μωρό

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Διαβάστε μέχρι το τέλος για το μπόνους που σας έχουμε <3

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 20  στις 8/10/2022

Επεισόδιο 20

Σάββατο 

Η Χάιδω υπόσχεται να βοηθήσει την Κατερίνα την φίλη της αδικοχαμένης κόρης της προκειμένου να προχωρήσει στην πολυδάπανη επέμβαση που πρέπει να κάνει ,χωρίς να φαντάζεται ότι έχει πέσει θύμα απάτης από την αδίστακτη κοπέλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Ανυποψίαστη κάνει έρανο και προσεγγίζει συντοπίτες της προκειμένου να μαζέψει ένα σημαντικό ποσό. Πρώτη και καλύτερη Ασπασία πείθει το Δημοσθένη να δωρίσει 5000 € για τη θεραπεία. Η Κατερίνα από την άλλη συνεχίζει τον άσωτο βίο της και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του.

Ο Χρηστος είναι ακόμα απών στην σχέση του με την Μυρτάλη ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο ότι την λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμίας στον Φίλιππο και ζητά την γνώμη του. Την ίδια στιγμή η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21  στις 9/10/2022

Επεισόδιο 21

Κυριακή 

Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Στο μεταξύ η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται.

Τα συναισθήματά της Ευτυχίας για τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ύστερα από όσα έζησε νιώθει ότι βρήκε έναν άντρα που μπορεί να εμπιστευτεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία συναντά τον Γιώργη και φεύγει δακρυσμένη

Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππος και Βασιλική και στη ζωή;

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η Άννα μαθαίνει ότι Πότης πήγε μαζί με το Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη. Η Κατερίνα παριστάνει το θύμα στην οικογένεια Στεφανέα ενώ παράλληλα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Το κόλπο της Αλκμήνης ενοχλεί πολύ την Ισμήνη και η Μυρτάλη παίρνει το μέρος της.

Ο Θανάσης χειρίζεται τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και βάζει την Αρετή να του το υπογράψει χωρίς καν εκείνη να διαβάσει το συμβόλαιο.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 22  στις 10/10/2022

Επεισόδιο 22

Δευτέρα 

Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνει ο Ισίδωρος και Μανός. Στο μεταξύ ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στην Βασιλική και στο Στάθη που δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σταυρός Βρεττάκος ο γιος του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για την Κατερίνα αγνοώντας ότι πρόκειται για παγίδα.

Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλάει εκείνη προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της η σχέση τους ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από το χωρισμό.

Η Ευτυχία  αγνοεί ότι τελικά ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο τους.

Σύντομα τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται όταν η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του ζευγαριού ενημερώνει την κολλητή της την Ευτυχία. Η τελευταία χάνει την γη κάτω από τα πόδια της καθώς είχε αρχίσει να κάνει όνειρα ότι θα προχωρήσει η σχέση της με τον Κουράκο.

Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται και ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 23  στις 11/10/2022

Επεισόδιο 23

Τρίτη 

Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα.Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Την ίδια στιγμή το ζευγάρι, ο Κουράκος και η Ιουλία, παλεύει να βρει τα πατήματα του αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη γιατί τόσο καιρό που ήταν χώρια απομακρύνθηκαν πολύ.

Η Χάιδω συνεχίσει τον αγώνα της για την Κατερίνα αλλά ο Λυκούργος πιο καχύποπτος της εφιστά την προσοχή. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη και τον αφήνει άφωνο.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για τον προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία παριστάνοντας της τον ερωτευμένο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 24  στις 13/10/2022

Επεισόδιο 24

Πέμπτη 

Η Κατερίνα προχωράει το σχέδιο της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Το ζευγάρι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του όταν συνειδητοποιεί πως το μωρό τους διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Επειτα από παρότρυνση του Λυκούργου καταγγέλλουν το συμβάν στην αστυνομία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Για αυτόν τον λόγο δεν σκοτώνει ο Αλέξης τον Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά μετά την φυλακή φεύγει απο την Μάνη

Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και στον Αρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιο της στον Λυκούργο  και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη.

Η Μυρτάλη Βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα.   Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά προκαλώντας την οργή του Αλέξη

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 25 στις 15/10/2022

Επεισόδιο 25

Κυριακή

Η Εύα περιγράφει  στην Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη και ο Αλεξης  αποκαλύπτει στην Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά. Η Αρετή πήγαινει στο Στάθη με πρόθεση συμφιλίωσης αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία και εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Η Ιουλία ξεκαθαρίσει μαζί του το ζήτημα απόκτησης παιδιού και η απάντηση του δεν της αρέσει καθόλου.

Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα εντολή θανάτου απο τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Φίλιππου και του την πέφτει

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 26  στις 16/10/2022

Επεισόδιο 26

Δευτέρα

Ο Φίλιππος ταραγμένος από την συμπεριφορά της Κατερίνας ζητάει  την συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση και  οι ίδιοι του λένε, να μην πει τίποτα  στην Βασιλική . Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρηστού και της Μυρτάλης οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν .

Η  Μυρτάλη ξεσπάει  τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν άσχημα.  Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή.

Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με την Χάιδω αλλά μια συνάντηση με την Ράινά τινάζει στον αέρα την οικογενειακή τους ησυχία. Η  Ασπασία βλέπει το Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

To μπόνους της Εβδομάδας

Ένα ξεχωριστό γύρισμα με άρωμα Ισπανίας! Ο Στέφανος και η Ελένη επιστρέφουν σε σειρά σε μία γκεστ εμφάνιση – έκπληξη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί στην Μαδρίτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος τρέχει πίσω απο την Ευτυχία

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 18, 19

Στο μυστήριο θα παρευρεθούν ο Στάθης και η Βασιλική με το Φίλιππο αλλά και η Ασπασία με το Δημοσθένη. Η Αρετή φυσικά θα γίνει έξαλλη όταν μάθει  τα μαντάτα γιατί για μια ακόμη φορά η οικογένεια της της γύρισε την πλάτη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close