Η Γη της Ελιάς: Μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού μετά τον Χρήστο και άλλος πρωταγωνιστής θα βρεθεί στην φυλακή.

Τώρα που πήρε φόρα η Βάνα θα τους κλείσει όλους μέσα! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό καλείται να διαχειριστεί πολλά και διάφορα προβλήματα τα οποία έχουν σχέση με τον ίδιο τον δεσμό του με την Μυρτάλη καθώς και με την Μαργαρίτα. Σύμφωνα με το περιοδικό my TV όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο νεαρός επιτίθεται στην μητέρα του διότι αντιδρά αρνητικά στη σχέση του με την Μυρτάλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έτσι αντιδρά ο Κουράκος στην αποκάλυψη της Ευτυχίας

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία επιτέλους ανακουφίζεται από το τεράστιο βάρος

Η Μαργαρίτα αναγκάζεται να πάρει κάποια απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι του, γεγονός που τον κάνει να βλέπει παντού εχθρούς και κατ’ επέκταση να βγαίνει όλο και πιο συχνά εκτός ελέγχου. Κάποια στιγμή όμως ο ίδιος έχει ένα ξαφνικό τηλεφώνημα και στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται μία γνωστή γυναικεία φωνή.

Αρχίζει να απειλεί τον Αλέξη πως πρόκειται να τον καταγγείλει στην αστυνομία για μια από τις φρικτές εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει και πως αν αποκαλυφθούν όλα αυτά που έχει κάνει θα μείνει στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Θύμιος Γιδάκος στυγνός δολοφόνος

Φυσικά ο Αλέξης αιφνιδιάζεται και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του καθώς δεν ξέρει ποια είναι αυτή που τολμά να τον απειλήσει, ούτε σε ποια απ’ όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει αναφέρεται.

Υποψιάζεται όμως ότι αν πρόκειται για την τελευταία δηλαδή αυτή του Γεράσιμου τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια έκανε όπισθεν να τον αποτελειώσει όντως δεν θα γλιτώσει την φυλακή ούτε την γενική κατακραυγή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πυροβολεί έναν άντρα

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: To τεράστιο μυστικό της Δήμητρας

Θα χάσει ότι του έχει απομείνει. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ο Αλέξης αρχίζει να χάνει τον ύπνο του. Αγωνιά μην τυχόν η άγνωστη γυναίκα πραγματοποιήσει την απειλή της και εκείνος βρεθεί στη φυλακή κάτι που δεν αργεί να συμβεί.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε οι δύο τελευταίες έρχονται αντιμέτωπες ακόμη μία φορά με το σκληρό πρόσωπο του Αλέξη όταν του κάνουν μία συζήτηση σχετικά με την συμπεριφορά που δείχνει στην μητέρα του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης χτυπά με μανία την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία παντρεύονται

Εκείνος μάλιστα υποψιάζεται ότι η Αθηνά βάζει λόγια στην Μαργαρίτα εναντίον του και δε διστάζει πάνω στην τρέλα του να την χτυπήσει. Είναι η Μυρτάλη πίσω από τα άγνωστα τηλεφωνήματα που έχει βαλθεί να τρελάνει τον Αλέξη; Η μήπως κάποια που δεν πάει καν ο νους μας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close