Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέξης χτυπά με μανία την Αθηνά.

Το έχει χάσει τελείως αυτόοοος!

Oι ενστάσεις της Μαργαρίτας για τη σχέση του Αλέξη με τη Μυρτάλη πυροδοτούν για άλλη μια φορά τον βίαιο χαρακτήρα του, τον οποίο δείχνει με αγριότητα τόσο στην ίδια του τη μάνα όσο και στην Αθηνά.

Ο Αλέξης γεμάτος χαρά μιλάει στη μητέρα του για τη σχέση του με την Μυρτάλη. «Μάνα, με τη Μυρτάλη είμαστε πλέον και επίσημα μαζί. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν», αλλά δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε:

«Αλέξη, δεν με ενδιαφέρει πλέον τι κάνεις με τη Μυρτάλη. Αγόρι μου, αυτή η σχέση σού το είχα πει είναι προβληματική, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις», του λέει κι εκείνος στην αρχή τα χάνει, αλλά δεν μπορεί να κρύψει και τον θυμό του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα ένταλμα σύλληψης ξεκινά το κακό

Λίγο αργότερα η Μαργαρίτα βλέπει τη Μυρτάλη και την προειδοποιεί: «Μυρτάλη, έμαθα τα νέα από τον γιο μου. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να προσέχεις γιατί ο Αλέξης είναι πολύ ευαίσθητος. Κοίτα αυτή τη φορά να μην τον πληγώσεις», της επισημαίνει.

Η Μυρτάλη ωστόσο έχει διαφορετική άποψη από τη Μαργαρίτα: «Καλά, μην παίρνετε και όρκο ποιος είναι ευαίσθητος και ποιος όχι. Συγγνώμη, αλλά μάλλον δεν έχετε ιδέα για το ποιος είναι ο πραγματικά ο γιος σας», της λέει.

Λίγο αργότερα η Μυρτάλη μιλάει στον Αλέξη για την κουβέντα που είχε με τη Μαργαρίτα και εκείνος πηγαίνει έξαλλος στο σπίτι της μάνας του: «Ρε, δεν σου έχω πει να μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου; Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», της φωνάζει και ξεπερνώντας κάθε όριο, πιάνει τη Μαργαρίτα από τον λαιμό για να την πνίξει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί μυστικό κρύβει η γραμματέας του Ισίδωρου;

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Τελευταία στιγμή η Μαργαρίτα γλιτώνει από τα χέρια του και τρομοκρατημένη από την βίαιη αντίδρασή του, αλλάζει τις κλειδαριές για να μην ξαναμπεί ο Αλέξης στο σπίτι και φεύγει έντρομη από εκεί.

Στο μεταξύ εξομολογείται στην Αθηνά τα όσα έγιναν: «Καταλαβαίνεις; Πήγε να με σκοτώσει το ίδιο μου το παιδί. Αθηνά, φοβάμαι ο Αλέξης δεν είναι καθόλου καλά», της ομολογεί και προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει από το σοκ.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί. Εκείνη, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι άρρωστη

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις μας κόβουν την ανάσα

Η Αθηνά σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα, ενώ την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη: «Ξέρω τα πάντα, θα πάω να σε καταγγείλω στην αστυνομία», του λέει κι εκείνος ταράζεται ακόμα περισσότερο.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη, ενώ η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά: «Εντάξει, Ιουλία, το καταλάβαμε, αλλά καλύτερα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τη δική σου σχέση και μετά να μιλάς για μένα», την ειρωνεύεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κινήσει τις εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλή τραγωδία στη Μάνη

Στο μεταξύ η Μαργαρίτα συγκρούεται για άλλη μια φορά και πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της: «Λυπάμαι αλλά δεν έχεις καμιά θέση εδώ μέσα. Να φύγεις και να μην ξαναπατήσεις», του ξεκαθαρίζει και τον πετάει έξω από το σπίτι.

Αργότερα και η Αθηνά μιλά σκληρά στον Αλέξη για το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στη Μαργαρίτα: «Δεν ντρέπεσαι; Τόλμησες να χτυπήσεις τη μάνα σου, που έχει θυσιάσεις όλη της τη ζωή για σένα;», τον επιπλήττει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Λίγο αργότερα στο θολωμένο του μυαλό τριγυρίζει η ιδέα ότι η Αθηνά είναι εκείνη που βάζει λόγια στη μάνα του για εκείνον και δεν διστάζει να παρουσιαστεί μπροστά της: «Τι κάνεις; Προσπαθείς να απομακρύνεις τη μάνα μου από μένα και της βάζεις λόγια;», την κατηγορεί και πάνω στην τρέλα του τη χαστουκίζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close