Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Αρετή πυροβολεί έναν άντρα.

Το έκανε πάλι το θαύμα της αυτή η γυναίκα…

Η Αρετή είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσει με διάφορους τρόπους. Μάλιστα πολύ σύντομα πρόκειται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αυτή τη φορά με μια ιστορία που επιφυλάσσει αγωνία, περιπέτεια αλλά και λίγο ρομάντζο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: To τεράστιο μυστικό της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης χτυπά με μανία την Αθηνά

Όλα  άρχισαν όταν κάποιος προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μες στη νύχτα. Η γυναίκα αναστατώνετε και χωρίς να το σκεφτεί παίρνει την καραμπίνα και τον κυνηγάει. Η αρετή δε διστάζει να τον πυροβολήσει αλλά ο διαρρήκτης ξεφεύγει.

Ωστόσο η σφαίρα πετυχαίνει ένα περαστικό, τον Αντρέα ο όποιος τραυματίζεται σοβαρά. Ο άντρας δέχεται τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς αναρρώνει γρήγορα ωστόσο πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και κάνει καταγγελία εναντίον της Αρετής, η οποία καλείται να απολογηθεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα ένταλμα σύλληψης ξεκινά το κακό

Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τον μυστηριώδη άντρα που πυροβόλησε τον Αντρέα και εξηγεί στον ίδιο όσο και στο Κουράκο αλλά και στην Δήμητρα τι ακριβώς συνέβη. Γρήγορα η παρεξήγηση λύνεται αλλά η Αρετή επηρεασμένη από τη Χρυσούλα βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για εκείνον που παραλίγο να σκοτώσει.

Η ίδια ενθουσιάζεται με την παρουσία του Αντρέα και ψάχνει την παραμικρή αφορμή για να ξανά συναντηθούν. Πολύ σύντομα αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα τρυφερό ειδύλλιο που θα την κάνει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της κι αυτή τη φορά θα είναι οριστικό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τί μυστικό κρύβει η γραμματέας του Ισίδωρου;

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Κάποια στιγμή όμως μαθαίνει ότι ο Αντρέας ναι μεν, είναι Μανιάτης αλλά σκοπεύει να ανοίξει ένα μαγαζί με τοπικά προϊόντα, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει και η ίδια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία είναι άρρωστη

Η Γη της Ελιάς-Γιώργος Χρανιώτης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις μας κόβουν την ανάσα

Από τότε λοιπόν ανάμεσα τους ξεκινά μια περίεργη σχέση που ακροβατεί ανάμεσα στον έρωτα και στην κόντρα. Να σημειωθεί ότι τον ρόλος του Αντρέα κρατάει ο Γιώργος Χρανιώτης. 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close