Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία σύλληψη τους σοκάρει όλους.

Υπερωρίες ο Κουράκος στα τελευταία επεισόδια…

Η Άννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης ζηλεύει στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Σε μια αντιπαράθεση της Αρετής με τον Λυκούργο, πάνω στο θυμό της ξεστομίζει μια κουβέντα που τον σημαδεύει.

Παράλληλα, η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει. Γλιτώνει το αυτόφωρο μετά τη μεσολάβηση του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία τού ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά τής κόρης τους. Λίγο μετά, ο Στράτος (Μάριος Σαρπέτσας) κάνει φιλική προσέγγιση στην Ειρήνη, αλλά εκείνη του επιτίθεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τι ήθελε; Να είμαι ο κύριος της κυρίας που με πληρώνει και να το δεχτώ αδιαμαρτύρητα;

Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με τον Μάνο, ενώ η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται. Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα. Στο μεταξύ, η Αντωνία πηγαίνει στην Αθήνα για να πουλήσει το οικόπεδό της.

Ο Φίλιππος παρουσιάζεται στο στρατό και η Βασιλική τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία, την παλιά του γραμματέα, και της ζητά να εργαστεί πάλι για εκείνον. Η επιστροφή της στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία, η οποία θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρελή από ζήλεια η Ιουλία μεθάει και βρίζει το Στάθη παντού

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192

Ο Μιλτιάδης κάνει ραντεβού με τον Μάνο και πιάνει δουλειά ως επιστάτης. Η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στη Βασιλική και της ανακοινώνει ότι τα ξαναβρήκε με τον Στάθη. Διατυμπανίζει παντού την επανασύνδεσή τους, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία εκδικείται τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος σχολιάζει την ανεπάρκεια του Κουράκου ως αστυνομικός

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούργιο φίλοι τον Παρασκευά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close