Η Γη της Ελιά-Φίλιππος-Βασιλική-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 187 , 188 , 189 , 190 , 191 , 192 :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Αρετή θα δώσει ρέστα πάλι…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 187  στις 4/6/2023

Επεισόδιο 187

 Κυριακή 

Ο Λυκούργος δεν αποτρέπει την Αθηνά στην υιοθεσία της μικρής Φιλιώς αλλά της συνιστά να προχωρήσει βήμα βήμα καθώς υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Η Ασπασία επηρεασμένη από τα λόγια της Αρετής ρωτάει το Στάθη αν σκέφτεται την επανασύνδεση μαζί της και εκείνος πέφτει απ’ τα σύννεφα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο κόσμος σχολιάζει την ανεπάρκεια του Κουράκου ως αστυνομικός

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 181 , 182 , 183 , 184 , 185 , 186

Στο μεταξύ η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιο της για να χωρίσει το Φίλιππο με την Βασιλική. Η Άννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο και ο Πότης ζηλεύει. Η Αρετή έρχεται σε αντιπαράθεση με το Λυκούργο και πάνω στο μένος της, του λέει μια κουβέντα που τον σημαδεύει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 188  στις 5/6/2023

Επεισόδιο 188

Δευτέρα 

Έξαλλη από το τετ-α-τετ του Στάθη με τη Δήμητρα είναι η Ιουλία και ξεσπά στο Μάνο εκφράζοντας το μίσος της για τον πρώην σύντροφό της. Ο Μάνος βέβαια καταλαβαίνει ότι η θεία του τρέφει ακόμα συναισθήματα για εκείνον. Αλλιώς δεν θα αντιδρούσε τόσο έντονα.

Η Ιουλία δεν μπορεί να διαχειριστεί την ζήλια της. Μεθάει και μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για το Στάθη. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να την συνετίσει αλλά η Ιουλία δεν δέχεται κουβέντα. Η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική αποχαιρετά με δάκρυα το Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης έρχεται στη Μάνη και βάζει σε διχόνοια 2 γυναίκες

Τελικά γλιτώνει το αυτόφωρο με τη μεσολάβηση του Δημοσθένη ενώ η Ασπασία του ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά της κόρης τους. Η Βασιλική βρίσκει ένα κραγιόν και εξοργίζεται όμως ο Φίλιππος προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 189  στις 6/6/2023

Επεισόδιο 189

Τρίτη 

Μία ανάμνηση με τον Ανέστη προκαλεί στην Ευτυχία μία απρόσμενη αντίδραση η οποία παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Σύντομα δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν την δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει το δολοφόνο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Χάιδω παντρεύονται σε μια συγκινητική τελετή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ρίχνει χάπια στον Στάθη και κοιμάται μαζί του

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης παίρνει πολύ προσωπικά την την υπόθεση. Όπως είναι επόμενο η Άννα και ειδικά η Ευτυχία φοβούνται ότι θα της ανακαλύψει. Ο Κουράκος εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά αποφασίζει να βγάλω το φάκελο από το αρχείο. Αρχίζει εκ νέου τις έρευνες για το φόνο και βλέπει ξανά τα παλιά βίντεο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 190  στις 7/6/2023

Επεισόδιο 190

Τετάρτη 

Η Αρετή, αφού επιτίθεται λεκτικά στον Στάθη, μετά από την παρέμβαση της Βασιλικής, δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία, αλλά εκείνη δεν δέχεται κουβέντα.

Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση
του Ανέστη, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο και να αρχίσει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στοιχείο φωτιά καίει την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται διαζύγιο βόμβα

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και
συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 191  στις 8/6/2023

Επεισόδιο 191

Πέμπτη 

Ο Φίλιππος πηγαίνει στο στρατό και η Βασιλική τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια. Ο Ισίδωρος συναντά την Αμαλία την παλιά του γραμματέα και της προτείνει να εργαστεί πάλι για εκείνον. Ο Μιλτιάδης (Νίκος Κοσώνας) κλείνει ραντεβού με το Μάνο και πιάνει δουλειά σαν επιστάτης.

Η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στην Βασιλική και της ανακοινώνει ότι τα ξαναβρήκαν με το Στάθη. Αρχίζει να διατυμπανίζει την δήθεν επανασύνδεση τους. Ο Στάθης όμως δεν πιστεύει ότι συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα και να μπει στους αριθμός στρατοπέδου ενώ κάνει και ένα καινούργιο φίλο τον Παρασκευά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H είδηση ενός θανάτου τους σοκάρει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Αθηνά παλεύει να ηρεμήσει την Ιουλία

Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία που θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει απ’ την αρχή σοβαρότητα. Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν ότι θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 192  στις 9/6/2023

Επεισόδιο 192

Παρασκευή 

Ο Λυκούργος και η Χάιδω αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον πολιτικό γάμο τους και το ανακοινώνουν στα πιο κοντινά τους πρόσωπα. Συγκινημένοι περνούν μαζί το τελευταίο τους βράδυ ως ανύπαντροι και δίνουν αμοιβαίες υποσχέσεις.

Η ημέρα του γάμου τους ξημερώνει και αρχίζουν οι προετοιμασίες. Η Χάιδω είναι ψύχραιμη και ο Λυκούργος δε χάνει το χιούμορ του ενώ δεν παραλείπει να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα απ’ το καφενείο. Η ώρα της τελετής φτάνει.

Είναι όλοι εκεί αλλά τις εντυπώσεις κλέβουν η Αρετή και ο Στάθης που καταφθάνουν μαζί.  Μάρτυρας στο γάμο θα είναι ο Στάθης με το Μάνο ενώ ο Ισίδωρος με χαρά ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι θα τους περιμένει στο σπίτι του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Βασιλική κάνουν μία ειλικρινή κουβέντα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και Δημοσθένης βρίσκονται αντιμέτωποι

Έχει διοργανώσει ένα μεγάλο τραπέζι προς τιμήν του Λυκούργου και της Χάιδως και οι πιο στενοί φίλοι τους είναι εκεί για να τους ευχηθούν. Η Μαργαρίτα ωστόσο δεν παρευρίσκεται καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα τραγικά γεγονότα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close