Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέξης  γίνεται ο ψυχολόγος του Χρήστου.

Ρε θα μας τρελάνετε τελείως;;

Μπορεί ο Αλέξης να έχει χάσει την ιδιότητά του ως ψυχολόγος στην γη της ελιάς, ο Χρήστος, όμως, θα τον κάνει να εξασκήσει ξανά το επάγγελμά του και μάλιστα σύντομα!

Τα προβλήματα στην ταβέρνα, αλλά και τα μυστικά του παρελθόντος που τον πνίγουν, δημιουργούν κρίσεις στον ανιψιό του Λυκούργου. Μετά την επίθεση στην ταβέρνα, ο νεαρός χάνει το μυαλό του και ζητά βοήθεια από τον Αλέξη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Ο Αλέξης αισθάνεται αδύναμος να τον βοηθήσει. Όλο του το είναι ανήκει στην Μυρτάλη και ο Χρήστος είναι ο σύντροφός της! Πώς θα τον στηρίξει, όταν το μόνο που θέλει είναι να τον βγάλει από τη μέση;

Με τον καιρό, ο Χρηστός καταφέρνει να προσεγγίσει τον Αλέξη. Αυτό που του λείπει στη Μάνη, είναι ένας καλός φίλος. Του εκμυστηρεύεται όλο του το παρελθόν και του ζητάει ψυχολογική βοήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος στο στόχαστρο του Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απαγωγή της Βασιλικής κλονίζει δύο οικογένειες

Μάλιστα, του υπόσχεται ως αντάλλαγμα να τον βοηθήσει στην ταβέρνα. Ο Αλέξης σταδιακά δένεται μαζί του, καθώς ούτε εκείνος είχε έναν καλό φίλο… Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού στο TV24, οι δυο τους αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη φιλία, αφήνοντας εκτός την Μυρτάλη Βρεττάκου.

Μάλιστα, ο Αλέξης δέχεται να γίνει ο ψυχολόγος του Χρήστου, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που έχει στην γη της ελιάς, για να τον στηρίξει. Ο Χρήστος τον εμπιστεύεται και ανοίγει την καρδιά του για όλα όσα τον απασχολούν, ακόμη και για την Μυρτάλη, για την οποία δεν αισθάνεται πια το ίδιο..

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξανακυλά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Ο Αλέξης μέσα από αυτή τη διαδικασία συνειδητοποιεί πως τελικά ο ανιψιός του Λυκούργου δεν είναι εχθρός του, αλλά φίλος του… Έτσι, απαλλάσσεται από τις κακές του σκέψεις.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close