Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά.

Δημοσθένη τι έγινε; Την ανίψια σου ρε αλήτη; Εσύ Βάνα δεν μιλάς;

Η Βιολέτα Φιλιώ Κυριάκου, μία πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα, έρχεται στην πόλη να ζητήσει τη βοήθεια της φίλης της. Μια άλλη της φίλη, η Νάντια, έχει εξαφανιστεί και φοβάται για το χειρότερο.

Δυναμική και ανεξάρτητη, έχει μάθει να μην αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και την αναζητά θέλοντας να προλάβει το κακό. Έτσι, έρχεται σε επαφή με τη Βασιλική και τον Φίλιππο, χωρίς να φαντάζεται ότι με την κίνηση αυτή τους βάζει αμέσως σε κίνδυνο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η απαγωγή της Βασιλικής κλονίζει δύο οικογένειες

Το κύκλωμα ναρκωτικών, που είχαν στήσει ο Δημήτρης με τον Ανέστη κάτω από τη μύτη του Κωνσταντίνου και ολόκληρης της εγκληματικής οργάνωσης που δρα στην περιοχή, έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια του.

Πλέον και οι δυο τους έχουν βγει από τη μέση, όμως ο Δημοσθένης θέλει να εξαφανίσει τα στοιχεία πριν η αστυνομία φτάσει και σε αυτόν. Έτσι, με το που αντιλαμβάνεται ότι η Βασιλική αρχίζει να… σκαλίζει, δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Ξέρει ήδη ότι ο Στάθης παρακολουθεί τις κινήσεις του και θέλει να δώσει και στους δύο τους ένα μάθημα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Στόχος του η ίδια του η ανιψιά, η οποία θα περάσει δύσκολες ώρες. Δύσκολες ώρες θα περάσει, όμως, και η Αθηνά, η οποία βρίσκεται από τη μία στιγμή στην άλλη κλεισμένη σε ένα κελί, κατηγορούμενη για ένα φόνο που δεν έκανε.

Συγκρατούμενή της θα είναι η Βαγγελιώ (Ελπίδα) μία κατά τα άλλα γλυκιά και προστατευτική γυναίκα, που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης επειδή σκότωσε την ερωμένη του άντρα της.

Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος για άλλον σκοπό

Η Βαγγελιώ θα προσπαθήσει να κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για την Αθηνά, όμως πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί ο σκοτεινός της ρόλος και ο πραγματικός σκοπός. Σκοτεινός είναι και ο ρόλος του αφεντικού (Γιώργος Ζώης), ο οποίος διευθύνει το κλαμπ του Δημοσθένη.

Βέβαια, ο ίδιος δεν τον γνωρίζει καν, αφού λογοδοτεί στον Κωνσταντίνο. Σκληρός και διπλωμάτης, φόβος και τρόμος για όσους εργάζονται για αυτόν, ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του μαγαζιού.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Μία από αυτές τις κοπέλες είναι η Ράινα (Μελίνα Κοντή) μία όμορφη χορεύτρια απο τη Βουλγαρία, μαγκάκι, αλλά με χιούμορ και καλή ψυχή, που θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Μετά τη δολοφονία του Δημήτρη και τη σύλληψη της Αθηνάς, στην πόλη θα έρθει από την Ολλανδία η Ηρώ (Έλενα Καλλινίκου), η αδερφή του, η οποία ήξερε τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Αδίστακτη, σκληρή και παραδόπιστη, θα βρεθεί απέναντι από την Αθηνά στο δικαστήριο με μόνο σκοπό της να την κάψει. Τελευταία προσθήκη στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα είναι η (Ελισάβετ Γιαννάκου), η κολλητή φίλη της Στέλλας, που έρχεται από την Αθηνά για να βρει τη Χάιδω και να της εξομολογηθεί το σπάνιο πρόβλημα υγείας που έχει.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σκαλίζει το παρελθόν του Δημοσθένη και το πληρώνει ακριβά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Σύμφωνα με το 7μέρες tv, για να τη βοηθήσει, εκείνη θα οργανώσει έρανο σε όλο το χωριό, ώστε να μπορέσει η κοπέλα να φύγει στο εξωτερικό και να χειρουργηθεί. Όμως για άλλη μία φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close